MarkDay, ABC – ul marketingului digital!

03 septembrie 2014

În prezent există peste 2,4 miliarde de utilizatori ai internetului în lume, iar în ultimii 10 ani s-a produs o creştere de aproximativ 600%. Studiile arată că un român petrece în medie circa 18 ore pe săptămână conectat la internet, fapt ce reprezintă o ocazie uriaşă pentru companiile doritoare de notorietare.

MarkDay, ABC – ul marketingului digital!

În prezent există peste 2,4 miliarde de utilizatori ai internetului în lume, iar în ultimii 10 ani s-a produs o creştere de aproximativ 600%. Studiile arată că un român petrece în medie circa 18 ore pe săptămână conectat la internet, fapt ce reprezintă o ocazie uriaşă pentru companiile doritoare de notorietare.

Nevoia de a comunica eficient un brand a devenit mai mult decât primordială, iar piaţa competitivă obligă specialiştii să fie la curent cu cele mai noi tehnici de promovare.

Campaniile virale au devenit instrumente de baza ale strategiilor de comunicare, dar cât de bine sunt implementate acestea de către utilizatorii români?

Despre lumea extraordinară a campaniilor virale, despre cât de importantă este utilizarea corectă a conţinutului de marketing pentru rezultate imediate, despre viitorul marketingului digital şi despre multe alte subiecte se va discuta în cadrul evenimentului dedicat 100% marketingului digital, MarkDay. Evenimentul reuneşte şi în acest an specialişti de marketing internaţionali, care vin pregatiţi cu cele mai noi trenduri din domeniu pentru a susţine dezvoltarea mediului de business românesc.

În 21 octombrie, în Bucuresti, Michael Leander va susţine sapte workshop-uri, acoperind cele mai importante subiecte ale domeniului combinate cu exemple de practici aplicate de brandurile de succes din toată lumea. Leander este specialist de marketing, trainer şi speaker premiat, practicant al marketingului digital încă din anul 1995.

În Cluj – Napoca, în data de 31 octombrie, va avea loc în cadrul expoConferinţei de eCommerce - TeCOMM cea de-a doua ediţie a evenimentului.  Anul acesta se vor alătura speakeri din Marea Britanie şi Germania care vor susţine pentru specialiştii de marketing din Transilvania workshopuri menite să îi ajute în procesul de creştere a potenţialului de marketing al business-ului pe care îl reprezintă.

Luke Brynley – Jones, Ilyan Kovatchev, Andre Alpar şi Adelina Oprea vin pregătiţi pentru a răspunde întrebărilor acestora, oferindu-le informaţii concrete şi sfaturi practice.

Înregistraţi-vă pana în data de 15 septembrie pentru a beneficia de oferta early bird!

Pentru mai multe informaţii despre ofertă, program, speakeri şi subiectele dezbatute în cadrul evenimentului accesaţi www.bucuresti.markday.ro pentru ediţia din Bucureşti sau www.markday.ro pentru ediţia din Cluj – Napoca.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

“Mai multe studii recente ne arata ca antreprenorii, managerii si specialistii in resurse umane au ajuns sa petreaca prea mult timp pentru a rezolva procesele administrative, cum ar fi salarizarea si administrarea de personal, si au prea putin timp disponibil pentru angajati si pentru problemele lor. Sunt statistici care spun ca, de exemplu, activitatile de salarizare si administra...

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Noile spații de birouri ale companiei, din clădirea Multinvest Business Center 2, sunt unele dintre cele mai moderne din oraș, cu acces la o serie de facilităţi și dotări de ultimă generație.Specialiștii Bitdefender de la Târgu Mureș se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat în dispozitivul Bitdefende...

Citește tot arrow_forward

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Internet of Things nu mai constă doar în smartwatch-uri sau case inteligente, ci include ecosisteme avansate, complexe și din ce în ce mai automatizate, printre care se numără și tehnologiile cibernetice conectate pentru industria medicală. În viitor, astfel de tehnologii nu vor mai fi folosite doar în cazuri extraordinare, ci vor avea rolul de a extinde capacitățil...

Citește tot arrow_forward