Grupul Prefab extinde colaborarea cu TotalSoft prin implementarea Charisma ERP

15 octombrie 2015

Prefab, cel mai mare producător și furnizor național de BCA, a luat decizia extinderii parteneriatului cu TotalSoft prin implementarea unei soluții integrate, cu componente ERP, urmărirea și gestionarea producției și analize operaționale și manageriale.

Prefab, cel mai mare producător și furnizor național de BCA, a luat decizia extinderii parteneriatului cu TotalSoft prin implementarea unei soluții integrate, cu componente ERP, urmărirea și gestionarea producției și analize operaționale și manageriale. Astfel, după succesul implementării Charisma HCM în anul 2012, TotalSoft va oferi grupului Prefab alte două produse de referință aflate în portofoliul său, Charisma ERP și Charisma Analyzer, devenind principalul furnizor de software al companiei.

Prin implementarea produselor TotalSoft, Prefab urmărește o eficientizare a activității de producție,  urmărirea în timp real a costurilor, precum și îmbunătățirea activității de raportare la nivel operațional  și managerial.

“Investiția majoră realizată în modulul de Producție al Charisma ERP, în special în zona de raportare, planificare și aprovizionare automată, a condus la câștigarea unui număr tot mai mare de proiecte din această verticală. Mă bucur să constat procuparea companiilor pentru analiză și raportare zilnică, dovadă a maturității și strategiei de business” spune Liviu Drăgan, CEO, TotalSoft.    

Charisma oferă soluţii software pentru producţie avansată, special proiectate pentru a răspunde cerinţelor celor mai pretenţioşi producători din România: producţie pe comandă (serie mică), producţie pe stoc (serie mare) sau producţie de unicate, producţie de tip asamblare (WorkShop) sau producţie de tip flux de procese (Workflows).

TotalSoft ocupă de cinici ani consecutiv locul 1 în topul furnizorilor de soluții informatice de tip ERP din România și locul 2 în verticala de producție.

TotalSoft

Înfiinţată în 1994, TotalSoft este cea mai importantă casă de software din România, cu peste 400 de dezvoltatori software, consultanţi şi analişti de business. În cei 19 ani de existenţă, compania a derulat cu succes peste 1500 de proiecte complexe în 27 de ţări, pe 4 continente. Compania are sediul central ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward