GTS Telecom oferă servicii de cloud (IaaS) pentru rețeaua de marketing afiliat 2Parale

29 mai 2014

GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din România, parte a grupului GTS Central Europe, anunță semnarea unui nou contract de servicii de cloud (Infrastructure as a Service: IaaS), cu prima și cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, 2Parale.

GTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din România, parte a grupului GTS Central Europe, anunță semnarea unui nou contract de servicii de cloud (Infrastructure as a Service: IaaS), cu prima și cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, 2Parale.

În cadrul parteneriatului, 2Parale Afiliere și-a mutat aplicațiile critice de business în infrastructura de cloud computing a grupului GTS Central Europe, localizată în data centerul din București. Rețeaua de marketing afiliat utilizează, de asemenea, serviciile de comunicații ale aceluiași operator. Prin acest nou contract pentru servicii de Cloud (IaaS), Storage și Internet la sediu, GTS Telecom continuă trendul ascendent înregistrat de piața de cloud computing, care tinde să devină principalul motor de creștere pentru operatorii din piețele de telecom și IT.

„Pentru 2Parale, a venit momentul unei decizii importante în ceea ce privește infrastructura IT. Ținând cont de obiectivele noastre de dezvoltare, nu doar pe piața din România, ci și pe piața regională, am hotărât să apelăm la soluția oferită de GTS, care răspunde tuturor nevoilor noastre tehnice. Astfel, echipa noastră IT se va concentra exclusiv pe dezvoltarea platformei software care să furnizeze fiecărui client cele mai utile instrumente pentru creșterea performanței propriului business", a declarat Bogdan Aron, Managing Director 2Parale.

„Suntem încântați de faptul că parteneriatul cu 2Parale completează portofoliul de clienți al GTS Telecom cu un reprezentant de marcă al sectorului de media&advertising. Acest lucru demonstrează viabilitatea soluțiilor integrate de telecom și cloud, în cele mai diverse industrii. Parteneriatul reprezintă, de altfel, unul dintre numeroasele exemple care ilustrează că piața locală înțelege tot mai mult avantajele tehnologice și comerciale ale serviciilor de tip cloud (scalabilitate, fiabilitate, investiții ințiale reduse). În același timp, clienții înteleg  importanța securității datelor, conferită de alegerea unui furnizor consacrat, certificat în domeniul securității infomațiilor, așa cum este GTS Telecom. Încrederea acordată de clienții noștri ne confirmă că strategia noastră de business, orientată către noi tehnologii, are succes", a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

Despre GTS Telecom:

GTS Telecom este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din România. GTS furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, voce, acces internet, servicii de tip cloud și colocare în centrele de date proprii din București. Compania administrează o rețea extinsă de Ethernet și MPLS bazată pe o infrastructură solidă de fibra optică. GTS este unul dintre membrii fondatori ai RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange) și este certificată ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 și ISO 27001. Compania numără aproximativ 130 de angajați și are sediul în București. Pentru mai multe informații accesați: www.gts.ro. GTS Telecom oferă servicii complete de cloud (IaaS) de tip public, hibrid și privat, storage și backup în timp real. Serviciile de cloud computing oferite de GTS Telecom au un avantaj unic în piață, cu un uptime de 99,99% și o platformă state-of-art. Pe lângă rapiditatea de instalare și soluțiile personalizate fiecărui tip de business în parte, serviciile de virtualizare GTS Telecom oferă redundanță la toate nivelurile și o echipă pregătită și dedicată clienților 24/7.

Despre 2 Parale

2Parale, companie de performance marketing, integrează cea mai mare rețea de afiliere din România, una dintre cele mai puternice divizii de Pay-Per-Click și servicii de Affiliate Management. Condusă de Dorin Boerescu, 2Parale promovează democratizarea marketingului, fiind orientată mereu spre performanță, transparență, inovație. În prezent, platforma de Affiliate Marketing oferă peste 340 de programe pentru mai mult de 33.600 de afiliați. Pentru mai multe informații, accesați: www.2parale.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește tot arrow_forward

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește tot arrow_forward