Hostway România devine EasyHost

04 aprilie 2014

Cel mai nou anunț marca Hostway a venit de curând și vizează un proces de repoziționare la nivel european. 

Cel mai nou anunț marca Hostway a venit de curând și vizează un proces de repoziționare la nivel european. Astfel, prin strategiile implementate, EasyHost va susține și va facilita accesul la tehnologie pentru companiile aflate la început de drum sau în plin proces de creșetere. Cele trei direcții importante pe care le vizează compania au în vedere performanța la nivelul principalului criteriu de diferențiere al furnizorilor de servicii de găzduire (100% uptime), relevanța (prin suport special pentru clienții mici și mijlocii) și apropierea de client, prin servicii mai ușor de înțeles și de utilizat.

Suport tehnic de două ori mai rapid

 

EasyHost îşi propune ca durata medie de aşteptare la telefon să fie sub 18 secunde per client. De aceea, am dublat numărul reprezentanţilor de suport, faţă de ianuarie 2013.

 

Trecerea de la Hostway la EasyHost se va realiza în România şi Marea Britanie. Compania Hostway Corp. din Statele Unite va continua să opereze sub acest nume şi se va adresa cu precădere companiilor din America de Nord.

Pentru mai multe detalii, http://www.hostway.ro/easyhost

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Cum poate ajuta SAP companiile care înregistrează scăderi?

Ce este SAP și cum poate ajuta companiile în perioadele de criză?

Citește tot arrow_forward