Hostway România devine EasyHost

04 aprilie 2014

Cel mai nou anunț marca Hostway a venit de curând și vizează un proces de repoziționare la nivel european. 

Cel mai nou anunț marca Hostway a venit de curând și vizează un proces de repoziționare la nivel european. Astfel, prin strategiile implementate, EasyHost va susține și va facilita accesul la tehnologie pentru companiile aflate la început de drum sau în plin proces de creșetere. Cele trei direcții importante pe care le vizează compania au în vedere performanța la nivelul principalului criteriu de diferențiere al furnizorilor de servicii de găzduire (100% uptime), relevanța (prin suport special pentru clienții mici și mijlocii) și apropierea de client, prin servicii mai ușor de înțeles și de utilizat.

Suport tehnic de două ori mai rapid

 

EasyHost îşi propune ca durata medie de aşteptare la telefon să fie sub 18 secunde per client. De aceea, am dublat numărul reprezentanţilor de suport, faţă de ianuarie 2013.

 

Trecerea de la Hostway la EasyHost se va realiza în România şi Marea Britanie. Compania Hostway Corp. din Statele Unite va continua să opereze sub acest nume şi se va adresa cu precădere companiilor din America de Nord.

Pentru mai multe detalii, http://www.hostway.ro/easyhost

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward

Bitdefender: INFORMARE: atacuri cibernetice asupra unor spitale din Romania

În urma unei investigații derulate de specialiști în securitate cibernetică din cadrul Bitdefender, Cyberint și CERT-RO am constatat că amenințările responsabile de atacurile cibernetice recente  asupra unor spitale din România sunt Maoloa și Phobos. 

Citește tot arrow_forward

Conform unui studiu Kaspersky, 38% dintre utilizatori ar renunța la rețelele de socializare pentru a-și asigura confidențialitatea datelor pentru tot restul vieții

Un recent raport Kaspersky a arătat că patru din zece utilizatori (38%) ar renunța la conturile de pe rețelele de socializare pentru a fi siguri că datele lor rămân private pentru tot restul vieții. Temerile legate de protejarea confidențialității datelor în mediul digital i-au făcut pe utilizatori să fie mai preocupați de utilizarea și distribuirea informațiilor lor per...

Citește tot arrow_forward