HyperCubic anunta un an hiper-profitabil

23 ianuarie 2014

Dupa ce a tras linia de final de an 2013, HyperCubic IT Outsourcing, companie cu o experienta de 5 ani pe piața IT din Romania, anunta doua dintre principalele obiective ale acestui an: cresterea cifrei de afaceri prin dezvoltarea business-ului de mentenanta a sistemelor informatice si marirea echipei.

IMM-urile sunt motorul economiei, lucru dovedit si de HyperCubic IT Outsourcing. Compania care ofera un pachet complet de solutii si servicii IT pentru afaceri estimeaza o crestere de 40% a cifrei de afaceri in 2014.

Dupa ce a tras linia de final de an 2013, HyperCubic IT Outsourcing, companie cu o experienta de 5 ani pe piața IT din Romania, anunta doua dintre principalele obiective ale acestui an: cresterea cifrei de afaceri prin dezvoltarea business-ului de mentenanta a sistemelor informatice si marirea echipei.

”Peste 90% dintre companii esueaza in primii cinci ani de activitate. Noi am reusit sa trecem cu brio peste etapa teoretica de start-up. Am evoluat de an la an, chiar si in perioada de recesiune, cand multe companii mici au disparut de pe piata. Rezultatul l-am cuantificat la finalul lui 2013, pe care l-am incheiat cu o cifra de afaceri de aproximativ 500.000 de euro. Obiectivul principal pentru acest an este dezvoltarea business-ului de servicii si suport solutii IT, adaptate cerintelor IMM-urilor din Romania. Estimam ca in 2014 ne vom creste afacerile cu 40%, piata locala fiind principalul accelerator al business-ului. Ne vom axa pe linia de mentenanta, fara a neglija insa segmentul de service echipamente IT, care are la randul lui o cota importanta in cifra de afaceri a companiei”, a declarat Bogdan Rohan, Managerul General HyperCubic IT Outsourcing.

HyperCubic isi desfasoara activitatea in Bucuresti si in zonele limitrofe, situate la maximum 100 de kilometri de Capitala. In prezent, reprezentantii companiei nu iau in calcul optiunea unei expansiuni geografice la nivel national sau international.

”Studiile arata ca piata IT va creste in urmatorii cinci ani, iar HyperCubic se aliniaza la aceste tendinte. In acest sens, pentru consolidarea si dezvoltarea activitatilor companiei, in 2014 vom recruta cel putin 10 administratori IT, dar si specialisti in vanzari si marketing”, spune Bogdan Rohan.

Bogdan Rohan, 28 de ani, a fondat HyperCubic in anul 2009, dupa absolvirea Facultatii de Politehnica. Compania a intrat pe piata cu doi angajati specializati pe reparatii de echipamente IT. Doi ani mai tarziu, HyperCubic si-a extins domeniul de activitate in zona de mentenanta a sistemelor informatice, iar echipa companiei a crescut constant, ajungand in prezent la aproape 30 de membri.

Despre HyperCubic IT Outsourcing

HyperCubic IT Outsourcing ofera servicii IT integrate in Bucuresti si in zonele din apropierea Capitalei. Compania s-a extins pe doua linii de business: Servicii de Externalizare IT si Servicii IT de Reparatii Laptopuri si Echipamente IT. Serviciile HyperCubic sunt adresate in special firmelor mici si mijlocii, care doresc sa externalizeze departamentul IT sau o parte dintre functiunile acestuia. Portofoliul de clienti al HyperCubic cuprinde companii ca: Nissan,Groupama, Best Foods, Agip, Delta Studio.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.Solicitările și Condițiile Inițiale.Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de a...

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Creșterea complexității infrastructurii IT de business și a amenințărilor le creează factorilor de decizie din domeniul IT din ce în ce mai multe dificultăți în a-și proteja organizațiile de amenințări cibernetice. Astfel, peste jumătate dintre organizațiile din Europa (54%) s-au confruntat cu cel puțin un atac cibernetic în ultimele 24 de luni, care le-a creat pr...

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

Campania, numită SneakyPastes, a folosit adrese de e-mail de unică folosință pentru a răspândi infecția prin phishing, înainte de a descărca malware-ul, în etape, utilizând mai multe site-uri gratuite. Această abordare, cu un cost redus, dar eficientă, a ajutat grupul să atace în jur de 240 de victime, din 39 de țări din întreaga lume, printre care e...

Citește tot arrow_forward