În mai puțin de o lună, Fred George- fondatorul Agile Anarchy ajunge în Cluj Napoca

29 octombrie 2014

Vino pe 20 noiembrie la Software Architecture Day Cluj-Napoca pentru a-l cunoaşte pe Fred George, fondatorul Agile Anarchy şi unul dintre primii specialişti care a adoptat procesele OO şi Agile.

În mai puțin de o lună, Fred George- fondatorul Agile Anarchy ajunge în Cluj Napoca

Vino pe 20 noiembrie la Software Architecture Day Cluj-Napoca pentru a-l cunoaşte pe Fred George, fondatorul Agile Anarchy şi unul dintre primii specialişti care a adoptat procesele OO şi Agile.

Cu peste 45 de ani în domeniul software, timp în care a livrat proiecte şi produse în ţări precum USA, India, China şi Marea Britanie, Fred George vine la Cluj pentru a vorbi despre “Enabling Emerging Technologies: Exploiting the Speed and Productivity of the latest Valley Technology”.

Specialistul american, care va fi prezent pe 20 noiembrie în Cluj Napoca, susține că: “procesul Agile nu numai că a accelerat furnizarea de servicii software, dar liderii de tehnologie din Silicon Valley au realizat produse şi tehnici care completează procesele de livrare Agile.”

Workshop-ul intensiv susţinut de Fred George va îmbina exerciţii practice şi studii de caz Agile din interiorul unor companii londoneze precum uSwitch.com şi MailOnline. Acestea din urmă vor oferi participanților o perspectivă a ceea ce echipele Agile ar trebui să furnizeze clienţilor în viitor şi să consolideze faptul că Agile nu trebuie văzut ca un simplu set de practici rigide.

Software Architecture Day oferă participanților posibilitatea de a aborda Agile dintr-o altă perspectivă, Fred George considerând Post-Agile Process ca fiind un proces alternativ, o schimbare socială la nivel de organizație: “Cred că ideea cea mai puternică este aceea ca programatorii să își asume responsabilitatea personală pentru succesul fiecărui proiect.”

Mai mult, trainerul american invitat la această ediție va pune în discuție și conceptul de MicroService Architecture, abordare ce foloseşte Cloud Computing dar și alte programe open source de la furnizori mari cum ar fi Netflix și LinkedIn.

Cea de-a doua ediţie a Software Architecture Day Cluj-Napoca are loc în 20 noiembrie la Hotel Golden Tulip Ana Dome, întreg evenimentul fiind structurat ca un workshop complex care aduce în acelaşi loc specialişti software architecture, pasionaţi de domeniul IT şi un trainer internaţional cu vastă experienţă în domeniu.

Software Architecture Day este un eveniment dedicat industriei de IT şi celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers şi se defăşoară anual în patru locaţii: Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti, Iaşi.

 

** Primii 35 de înscriși ai acestei ediții beneficiază un discount de 25%. Află mai multe detalii despre înregistrare și agenda evenimentului pe www.cluj.softwarearchitectureday.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward