Inovarea în testarea soluțiilor software și cele mai importante dezbateri din cadrul SEETEST 2018

22 Oct 2018

Un alt an, o nouă ediție SEETEST, care, pentru prima dată, a avut loc în Belgrad, Serbia. Peste 350 de participanți din 24 de țări au avut ocazia să interacționeze, să se cunoască și să afle cele mai importante informații de la speakeri de top.

Inovarea în testarea soluțiilor software și cele mai importante dezbateri din cadrul SEETEST 2018

Găzduită de hotelul Crowne Plaza, conferința le-a oferit participanților oportunitatea de a experimenta ospitalitatea și prietenia specifice Serbiei, precum și să cunoască frumusețea capitalei țării. Participanții au avut acces la o petrecere dedicată deschiderii evenimentului, ce a avut loc în cadrul Top of the Hub Restaurant și care le-a oferit o panoramă deosebită.

De fiecare detaliu organizatoric s-au ocupat în detaliu SEETB și Quality House. Deschiderea neoficială a avut loc miercuri, când au fost organizate numeroase cursuri și workshop-uri ce au vizat cele mai importante subiecte: testarea în cazul proiectelor cu risc ridicat, testarea aplicațiilor mobile, automatizarea testării și creșterea eficienței echipelor de lucru.

Ceea ce a fost considerat extrem de util au fost sesiunile de feedback oferite. Erik van Veenendaal a oferit feedback dezbaterii și speaker-ului pe subiectul Strategii de testare, Testare analitică și Cerințe de bază în testare, la fel cum a fost și în cazul lui Yaron Tsubery, care a dezvăluit mai multe despre principiile practice ale performanței aplicațiilor software.

În prima zi a conferinței, Olivier Denoo i-a ajutat pe participanți să înțeleagă cele mai importante aspecte de bază în inteligența artificială și în testarea AI, în timp ce Jan Jaap Cannetinger a oferit mai multe informații despre managementul testării flexibile.

În cadrul celei de-a doua zile a evenimentului, 20 de speakeri talentați și recunoscuți au susținut prezentări pe baza celor mai importante subiecte ale momentului precum: test management, IoT, Agile, Regression testing. Tradiția începută anii trecuți, ce a presupus premierea celor mai bune prezentări a continuat și anul acesta. Așadar, Gerie Owen și Peter Varhol Qualitest, au câștigat premiul Best Paper prezentarea How Did I Miss That Bug: Managing Cognitive Bias in Testing, în timp ce Mirjana Kolarov a câștigat Best Presentation cu Balancing your test automation with exploratory testing.

SEETEST 2018 le mulțumește tuturor participanților și celor implicați în organizarea conferinței, precum și sponsorilor Endava, Milestone, iSQI, Levi9, Zuhlke and Novomatic, fără de care evenimentul nu ar fi avut loc.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM Nord-Vest: Află secretul unui proiect tehnic de succes!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a lansat un demers de consolidare a culturii digitale în mediul de afaceri! 

Citește articolul