INSOFT lansează EduPlus - aplicație educațională interactivă pentru elevii din ciclul primar

15 decembrie 2014

Aplicația educațională EduPlus este destinată elevilor din clasele I și a II-a și include o serie de activități interactive, distractive și jocuri captivante ce au rolul de a-i ajuta pe cei mici să învețe cu plăcere.

INSOFT lansează EduPlus - aplicație educațională interactivă pentru elevii din ciclul primar

EduPlus pentru iPad este o aplicație educațională modernă și interactivă de tip mobile Learning, disponibilă în App Store. Aplicația a fost dezvoltată pe baza celor mai actuale principii de eLearning și adaptată pentru a fi utilizată cu succes pe dispozitive mobile. EduPlus oferă o gamă variată de activități și resurse educaționale pe care elevii le pot parcurge oriunde și oricând, direct de pe iPad.

Activitățile digitale puse la dispoziția celor mici sunt grupate pe discipline: comunicare în limba română –clasa I, matematică și explorarea mediului –clasa I și clasa a II-a. Se pot descărca gratuit, primele două module din fiecare disciplină, restul resurselor fiind disponibile contra cost. Odată descărcate, activităţile digitale pot fi accesate și offline.

Fiecare modul conține între 17 și 30 de activități de învățare, care țin cont de particularitățile de vârstă ale elevilor. Pe parcursul activităților, elevii beneficiază de asistență din partea unor personaje simpatice - Edi, Ana și Andi, care le vor deveni treptat cei mai buni prieteni. Activitățile, animațiile, jocurile, testele și prezentările sunt intuitive și respectă în totalitate programa școlară în vigoare.

 „Aplicația EduPlus pentru iPad îi ajută pe elevii din ciclul primar să înțeleagă și să aprofundeze materii diverse, prin interactivitate și joc. Cu EduPlus, lecțiile devin mai plăcute și mai interesante datorită conținutului digital complex și jocurilor educaționale interactive. Dar principalul scop al activităţilor digitale este de a forma abilitățile și competențele prevăzute în programa școlară aprobată de Ministerul Educației”, a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning, INSOFT Development & Consulting.

Prin parcurgerea activităților educaționale, elevii devin mai motivați să învețe și acumulează ușor noi cunoștințe. Designul atractiv contribuie în egală măsură la stimularea curiozității iar sunetele și imaginile vii atrag atenția elevului asupra informațiilor importante. Astfel, copiii vor asimila mai ușor informațiile utile și vor putea aprofunda materiile de studiu prin interactivitate și joc.

Aplicația se poate descărca de aici: https://itunes.apple.com/us/app/eduplus-activitati-interactive/id931467406?mt=8.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –guvernamental, educaţional, sănătate, situații de urgență, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.

Compania s-a remarcat și prin câștigarea finanțării celui mai mare Pol IT de competitivitate - CREVIS, proiect de cercetare-dezvoltare, care se bazează pe o investiție de 11 milioane de euro. În cadrul proiectului se va crea primul centru de excelență din Europa pentru testarea și modelarea infrastructurilor critice, prin folosirea inovativă a realităţii virtuale.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: Locul I în cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013,  Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.       

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward