INSOFT lansează EduPlus - aplicație educațională interactivă pentru elevii din ciclul primar

15 decembrie 2014

Aplicația educațională EduPlus este destinată elevilor din clasele I și a II-a și include o serie de activități interactive, distractive și jocuri captivante ce au rolul de a-i ajuta pe cei mici să învețe cu plăcere.

INSOFT lansează EduPlus - aplicație educațională interactivă pentru elevii din ciclul primar

EduPlus pentru iPad este o aplicație educațională modernă și interactivă de tip mobile Learning, disponibilă în App Store. Aplicația a fost dezvoltată pe baza celor mai actuale principii de eLearning și adaptată pentru a fi utilizată cu succes pe dispozitive mobile. EduPlus oferă o gamă variată de activități și resurse educaționale pe care elevii le pot parcurge oriunde și oricând, direct de pe iPad.

Activitățile digitale puse la dispoziția celor mici sunt grupate pe discipline: comunicare în limba română –clasa I, matematică și explorarea mediului –clasa I și clasa a II-a. Se pot descărca gratuit, primele două module din fiecare disciplină, restul resurselor fiind disponibile contra cost. Odată descărcate, activităţile digitale pot fi accesate și offline.

Fiecare modul conține între 17 și 30 de activități de învățare, care țin cont de particularitățile de vârstă ale elevilor. Pe parcursul activităților, elevii beneficiază de asistență din partea unor personaje simpatice - Edi, Ana și Andi, care le vor deveni treptat cei mai buni prieteni. Activitățile, animațiile, jocurile, testele și prezentările sunt intuitive și respectă în totalitate programa școlară în vigoare.

 „Aplicația EduPlus pentru iPad îi ajută pe elevii din ciclul primar să înțeleagă și să aprofundeze materii diverse, prin interactivitate și joc. Cu EduPlus, lecțiile devin mai plăcute și mai interesante datorită conținutului digital complex și jocurilor educaționale interactive. Dar principalul scop al activităţilor digitale este de a forma abilitățile și competențele prevăzute în programa școlară aprobată de Ministerul Educației”, a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning, INSOFT Development & Consulting.

Prin parcurgerea activităților educaționale, elevii devin mai motivați să învețe și acumulează ușor noi cunoștințe. Designul atractiv contribuie în egală măsură la stimularea curiozității iar sunetele și imaginile vii atrag atenția elevului asupra informațiilor importante. Astfel, copiii vor asimila mai ușor informațiile utile și vor putea aprofunda materiile de studiu prin interactivitate și joc.

Aplicația se poate descărca de aici: https://itunes.apple.com/us/app/eduplus-activitati-interactive/id931467406?mt=8.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –guvernamental, educaţional, sănătate, situații de urgență, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.

Compania s-a remarcat și prin câștigarea finanțării celui mai mare Pol IT de competitivitate - CREVIS, proiect de cercetare-dezvoltare, care se bazează pe o investiție de 11 milioane de euro. În cadrul proiectului se va crea primul centru de excelență din Europa pentru testarea și modelarea infrastructurilor critice, prin folosirea inovativă a realităţii virtuale.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: Locul I în cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013,  Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.       

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
learnIN

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System) cât şi conţinut educaţional digital (eContent) realizat la cele mai înalte standarde de calitate. Soluția learnIN se adresează at&...

Citește tot arrow_forward
INVALUE

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Soluția se adresează atât instituțiilor publice cu rol în gestionarea și crearea de noi standarde ocupaționale, cât și companiilor private interesate de alocarea ef...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

SAP lansează 10 funcționalități noi de Experience Management (XM)

La trei luni de la finalizarea achiziției companiei Qualtrics, SAP lansează zece funcționalități noi, care combină datele referitoare la experiență (X-data) cu cele operaționale (O-data), pentru măsurarea și îmbunătățirea celor patru piloni cheie în experiențele de business: client, angajat, produs și brand. Introducerea acestui sistem stabilește un nou standard î...

Citește tot arrow_forward

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward