Interada a ales SeniorERP și SeniorVisualBI pentru a-și menține poziția de lider pe piața de interfoane

13 noiembrie 2014

Interada – liderul de piață în domeniul producției, instalării și întreținerii instalațiilor de interfon pentru imobile a implementat sistemele integrate ERP și Business Intelligence de la Senior Software.

Interada – liderul de piață în domeniul producției, instalării și întreținerii instalațiilor de interfon pentru imobile a implementat sistemele integrate ERP și Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmărește printre altele îmbunătățirea modului de operare a datelor și accesul mai rapid la informații privind situațiile financiare.

Lider de piață în domeniul său, Interada oferă de peste 20 ani servicii profesionale complete de securitate și control de acces pentru imobile și parcuri rezidențiale. Pe măsura dezvoltării activității atât volumul, cât și complexitatea datelor au crescut, îngreunând accesul la informații, astfel că rapoartele necesare susținerii procesului decizional erau întocmite cu dificultate și consum mare de resurse. Pentru a răspunde acestor situații și nu numai, managerii au decis să implementeze soluția software integrată alcătuită din SeniorERP și SeniorVisualBI.

"În momentul în care vechiul program de contabilitate nu a mai răspuns cerințelor noastre am început să căutam soluții mult mai eficiente din punct de vedere al operării și exploatării datelor. Prezentarea care ne-a fost făcuta în mod profesionist de către Senior Software ne-a convins că un sistem ERP ne va rezolva multe probleme cu care ne confruntăm, iar soluția SeniorERP ne-a convins în special din punct de vedere al modului în care se pot întocmi situațiile și rapoartele de care aveam nevoie ", a declarat domnul Jecu Cristian, Administrator Interada

Trecerea de la un soft de contabilitate la SeniorERP a însemnat pentru Interada în primul rând accesul la un sistem de management al afacerii integrat, modular, care funcționează online și facilitează comunicarea între toate departamentele. Astfel, toate informațiile companiei sunt gestionate în cadrul unei baze de date unice și disponibile în timp real tuturor celor care au nevoie de acestea.

Un alt avantaj obținut de companie în urma implementării sistemului ERP a fost automatizarea operațiunilor contabile generale, în conformitate cu legislația în vigoare și cu standardele internaționale de contabilitate. Mai mult, managerii pot obține acum orice situație financiară cu doar câteva click-uri. 

Odată cu SeniorERP, Interada a implementat și SeniorVisualBI, sistemul Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial în vizualizarea datelor. Fiind o soluție avansată de analiză și raportare, integrată cu SeniorERP, soluția BI de la Senior Software permite urmărirea facilă a indicatorilor importanți pentru companie, precum consumurile la nivel de client, încasările pe tipuri de activități, distribuția costurilor pe centre de cost și mulți alții. 

Interada numără în prezent aproximativ 6.000 de unități produse și instalate, peste 140 000 de utilizatori și deține o cotă de piață de 25% în București. Printre produsele oferite de companie se numără și: cartele cu senzori de proximitate, aplice cu senzori de prezență, senzori de proximitate cu lumină ambientală sau sisteme de supraveghere video.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește tot arrow_forward