INTRAROM si Genesys primesc premiul "Cel mai bun furnizor de soluţii de tehnologie"

14 aprilie 2014

Intrarom, subsidiara Intracom Telecom in Romania, a anunţat astăzi că, a primit premiul "Cel mai bun furnizor de solutii de tehnologie", in parteneriat cu Genesys.

INTRAROM si Genesys primesc premiul "Cel mai bun furnizor de soluţii de tehnologie"

Intrarom, subsidiara Intracom Telecom in Romania, a anunţat astăzi că, a primit premiul "Cel mai bun furnizor de solutii de tehnologie", in parteneriat cu Genesys. Ceremonia de decernare a avut loc săptămâna trecută, pe 10 mai, în timpul Galei Customer Care Awards ce au insotit Conferinta anuala de Customer Care din Bucuresti, un eveniment est european major si singurul de acest fel care se adresează industriei de Customer Care din Romania.

În ultimii ani, Intrarom şi Genesys au implementat cu succes proiecte complexe la scară largă de Contact Center pentru organizaţii de dimensiuni mari din sectorul de telecomunicaţii şi bancar, iar acum isi continua constant extinderea listei de clienţi si poveştile lor de succes catre toate verticalele din România.

"Colaborarea cu Genesys, ne ajuta sa venim in sprijinul  corporaţiilor multinaţionale pentru a le transforma operatiunile de Customer Care pentru a atinge un grad mai mare de productivitate, eficienţa şi satisfacţie", a declarat dl. Kostas Fiakas, Director de Vânzări la Intrarom.

"Acest premiu, precum şi parteneriatul cu Intrarom, reflectă angajamentul nostru complet catre Comunitatea de Parteneri, pentru a oferi toate instrumentelele si stimulentele de ultima ora necesare a satisface noile realităţi in domeniul Customer Care.", a spus dl. Apostolos Kemos, Director de Vanzari la Genesys.

Despre Intrarom

INTRAROM este subsidiara INTRACOM Telecom Group of Companies, liderul regional de solutii ICT si producator de echipamente de telecomunicatii. Cu o investitie totala de peste 40 milioane de euro in infrastructura si pregatirea personalului, compania a crescut si are astazi peste 400 de angajati si cele mai complexe baze de productie de echipament electronic si de telecomunicatii din Romania. Sustinuta de o infrastructura solida, experienta companiei include referinte de prestigiu si acopera urmatoarele linii de business: Productie Echipamente de Telecomunicatii, Integrare de Sisteme

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward