INTRAROM si Genesys primesc premiul "Cel mai bun furnizor de soluţii de tehnologie"

14 aprilie 2014

Intrarom, subsidiara Intracom Telecom in Romania, a anunţat astăzi că, a primit premiul "Cel mai bun furnizor de solutii de tehnologie", in parteneriat cu Genesys.

INTRAROM si Genesys primesc premiul "Cel mai bun furnizor de soluţii de tehnologie"

Intrarom, subsidiara Intracom Telecom in Romania, a anunţat astăzi că, a primit premiul "Cel mai bun furnizor de solutii de tehnologie", in parteneriat cu Genesys. Ceremonia de decernare a avut loc săptămâna trecută, pe 10 mai, în timpul Galei Customer Care Awards ce au insotit Conferinta anuala de Customer Care din Bucuresti, un eveniment est european major si singurul de acest fel care se adresează industriei de Customer Care din Romania.

În ultimii ani, Intrarom şi Genesys au implementat cu succes proiecte complexe la scară largă de Contact Center pentru organizaţii de dimensiuni mari din sectorul de telecomunicaţii şi bancar, iar acum isi continua constant extinderea listei de clienţi si poveştile lor de succes catre toate verticalele din România.

"Colaborarea cu Genesys, ne ajuta sa venim in sprijinul  corporaţiilor multinaţionale pentru a le transforma operatiunile de Customer Care pentru a atinge un grad mai mare de productivitate, eficienţa şi satisfacţie", a declarat dl. Kostas Fiakas, Director de Vânzări la Intrarom.

"Acest premiu, precum şi parteneriatul cu Intrarom, reflectă angajamentul nostru complet catre Comunitatea de Parteneri, pentru a oferi toate instrumentelele si stimulentele de ultima ora necesare a satisface noile realităţi in domeniul Customer Care.", a spus dl. Apostolos Kemos, Director de Vanzari la Genesys.

Despre Intrarom

INTRAROM este subsidiara INTRACOM Telecom Group of Companies, liderul regional de solutii ICT si producator de echipamente de telecomunicatii. Cu o investitie totala de peste 40 milioane de euro in infrastructura si pregatirea personalului, compania a crescut si are astazi peste 400 de angajati si cele mai complexe baze de productie de echipament electronic si de telecomunicatii din Romania. Sustinuta de o infrastructura solida, experienta companiei include referinte de prestigiu si acopera urmatoarele linii de business: Productie Echipamente de Telecomunicatii, Integrare de Sisteme

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Bitdefender: O vulnerabilitate severă în procesoare Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor

Noua vulnerabilitate exploatează carențe critice în modul de funcționare a procesoarelor moderne și este imposibil de reparat de către producător.

Citește tot arrow_forward

Kaspersky extinde cooperarea cu INTERPOL, în lupta comună împotriva infracționalității cibernetice

Compania globală de securitate IT Kaspersky și INTERPOL au semnat un nou acord pe cinci ani, de colaborare în lupta împotriva infracționalității cibernetice din toată lumea. Acesta este al doilea acord între cele două părți, primul fiind semnat în 2014.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward