Romania este reprezentată din nou în elita IT-ului European, de INSOFT Development&Consulting

14 aprilie 2014

 INSOFT face parte din grupul select al celor mai inovative companii de software din Europa, câștigătoare ale competiției Red Herring Top 100 Europa.

Romania este reprezentată din nou în elita IT-ului European, de INSOFT Development&Consulting

Red Herring Top 100 Europa celebrează companiile private de top din Europa. Din cei peste 250 de finaliști selectați în urma unui proces foarte riguros la începutul căruia au fost înscrise numeroase organizații private de pe întreg continentul, au fost alese 100 de companii care s-au remarcat prin gradul înalt de inovație, potențialul de creștere și capacitatea de a influența piața pe care activează.

Obținerea acestei recunoașteri este un semn important că ceea ce facem este valoros, atât pentru beneficiarii finali cât și pentru piața de IT&C. Premiul vine ca o motivație suplimentară pentru noi, să continuăm să devenim mai buni, mai creativi și mai eficienți. Secretul reușitei noastre e simplu: o echipă de specialiști “dependenți” de tehnologie, atitudine îndrăzneață pe piață susținută de know-how și experiență, investiții în inovație și o strategie de afaceri axată pe creșterea accelerată și sustenabilă”, a declarat Cristian Aciubotăriței, CEO INSOFT Development & Consulting.

Organizatorii topului urmăresc identificarea acelor modele de antreprenoriat care și-au dovedit eficiența, au contribuit la crearea unor afaceri de succes și pot sprijini activ dezvoltarea regiunii.

„Nu este niciodată o sarcină ușoară, selectarea acelor startap-uri care au potențial de a crește și de a schimba în mod fundamental piața”, a afirmat Alex Vieux, editor și CEO Red Herring. „Am analizat sute de candidați de pe întreg continentul, și după lungi dezbateri și analize am alcătuit un Top 100 al câștigătorilor. În fiecare an, competiția devine din ce în ce mai dură, dar considerăm că INSOFT demonstrează viziunea, ambiția și inovația care definesc un câștigător Red Herring.”

Companiile care au intrat în top au fost evaluate atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ pe baza unui set complex de criterii ce au vizat performanța financiară, inovația tehnologică, calitatea managementului, strategia de business și modalitățile inovative de penetrare a pieței. Această metodă de analiză a potențialului a fost completată de o evaluare a performanțelor anterioare și a reputației companiei, ce a permis experților de la Red Herring să vadă dincolo de “imaginea publică” și să transforme lista finaliștilor într-un instrument pentru descoperirea și promovarea celor mai bune oportunități de business din cadrul industriei.

Despre Top 100 Red Herring

Topul realizat de Red Herring a devenit un reper important pentru identificarea noilor antreprenori și a companiilor promițătoare. Editorii Red Herring au fost printre primii care au recunoscut potențialul unor companii precum Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Salesforce.com, Youtube și eBay.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT se numără printre principalii integratori de sisteme informatice complete din România, oferind soluţii IT avansate, în plan național şi internaţional, în domeniile: guvernamental, educaţional, sănătate şi pentru mediul de afaceri. O componentă esențială a strategiei de afaceri vizează dezvoltarea de conținut educațional interactiv atât pentru adulți cât și pentru elevi și studenți.

Din portofoliul de produse fac parte:

  • learnIN – Soluție completă de eLearning;
  • INSOFT Enterprise Portal (IEP) – Soluție completă pentru administrarea conținutului şi publicarea de informaţii în mediul online;
  • INFOSOFT – Soluție pentru administrarea şi distribuţia conţinutului afişat pe terminale informative;
  • BLINK – Sistem complet de management educațional.

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
learnIN

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System) cât şi conţinut educaţional digital (eContent) realizat la cele mai înalte standarde de calitate. Soluția learnIN se adresează at&...

Citește tot arrow_forward
INVALUE

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Soluția se adresează atât instituțiilor publice cu rol în gestionarea și crearea de noi standarde ocupaționale, cât și companiilor private interesate de alocarea ef...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward

Peste 900.000 de utilizatori au fost vizați de malware pretinzând a fi jocuri video populare, în decurs de un an

Infractorii cibernetici profită de cererea tot mai mare de jocuri video, distribuind malware prin intermediul unor pretinse copii ale celor mai populare, arată o cercetare Kaspersky. Peste 930.000 de utilizatori au fost vizați de astfel de atacuri, în ultimele 12 luni, între iunie 2018 și începutul lunii iunie 2019. Peste o treime dintre atacuri s-au concentrat pe numai trei ...

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward