IT Smart Systems - afaceri de 2,21 milioane EUR în 2013

07 martie 2014

Grupul IT Smart Systems (ISS) a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 2,21 milioane de EUR.Grupul IT Smart Systems este un deschizător de drumuri pe piața autohtonă de consultanță și servicii IT.

IT Smart Systems - afaceri de 2,21 milioane EUR în 2013

Grupul IT Smart Systems (ISS) a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 2,21 milioane de EUR.Grupul IT Smart Systems este un deschizător de drumuri pe piața autohtonă de consultanță și servicii IT.

“Anul 2013 a fost pentru noi un an de consolidare a poziţiei pe piaţă. Am reuşit să ne extindem portofoliul de clienţi, anul trecut fiind selectați pentru implementarea de soluții IT de către clienți noi, din sectorul guvernamental şi respectiv sectorul privat Large Enterprise. În același timp, am cultivat relația cu clienţii existenţi și am reușit să generăm proiecte noi, adăugând competenţe și soluţii în portofoliu, care ne deschid perspective de dezvoltare. a declarat Cristian Barbu – Senior Partner și Administrator al IT Smart Systems.

Pe parcursul anului 2013, IT Smart Systems (ISS), în colaborare cu UPC România, a dezvoltat într-un timp record my.upc.ro, un portal Web complex, care facilitează accesul clienţilor UPC la serviciile companiei.

De asemenea, anul trecut ISS a realizat un proiect la cheie (servicii, software şi hardware) în domeniul managementului de procese, bazat pe tehnologie IBM Websphere Operational Decision Management.

Anul 2013 a consolidat nivelul de certificare de top IBM Premier Partner și Oracle Gold Partner. Ca domeniu nou, în ton cu noile direcții de creștere ale pieței IT, în 2013 ISS a realizat una dintre primele aplicaţii mobile pentru domeniul Healthcare, bazată pe standardele elaborate de Continua Health Alliance. Soluţia Machine-to-Machine (M2M), pentru domeniul Healthcare, este capabilă să colecteze indicatori fiziologici ai pacientului (tensiune arterială, puls, greutate etc.) şi să-i transmită în timp real printr-o conexiune 3G, punându-i la dispoziţia pacienţilor şi cadrelor medicale pentru a putea urmări evoluția stării de sănătate. Soluţia ISS a fost prezentată în premieră la Mobile World Congress 2013.

Am reuşit, în ultimii trei ani, să ne dublăm numărul de salariaţi şi să ne orientăm spre noi domenii. Suntem o firmă de servicii profesionale foarte dinamică şi încercăm să ne adaptăm foarte rapid la tendinţele pieţei. a concluzionat Cristian Barbu.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward