IT Smart Systems - afaceri de 2,21 milioane EUR în 2013

07 martie 2014

Grupul IT Smart Systems (ISS) a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 2,21 milioane de EUR.Grupul IT Smart Systems este un deschizător de drumuri pe piața autohtonă de consultanță și servicii IT.

IT Smart Systems - afaceri de 2,21 milioane EUR în 2013

Grupul IT Smart Systems (ISS) a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 2,21 milioane de EUR.Grupul IT Smart Systems este un deschizător de drumuri pe piața autohtonă de consultanță și servicii IT.

“Anul 2013 a fost pentru noi un an de consolidare a poziţiei pe piaţă. Am reuşit să ne extindem portofoliul de clienţi, anul trecut fiind selectați pentru implementarea de soluții IT de către clienți noi, din sectorul guvernamental şi respectiv sectorul privat Large Enterprise. În același timp, am cultivat relația cu clienţii existenţi și am reușit să generăm proiecte noi, adăugând competenţe și soluţii în portofoliu, care ne deschid perspective de dezvoltare.” a declarat Cristian Barbu – Senior Partner și Administrator al IT Smart Systems.

Pe parcursul anului 2013, IT Smart Systems (ISS), în colaborare cu UPC România, a dezvoltat într-un timp record my.upc.ro, un portal Web complex, care facilitează accesul clienţilor UPC la serviciile companiei.

De asemenea, anul trecut ISS a realizat un proiect la cheie (servicii, software şi hardware) în domeniul managementului de procese, bazat pe tehnologie IBM Websphere Operational Decision Management.

Anul 2013 a consolidat nivelul de certificare de top IBM Premier Partner și Oracle Gold Partner. Ca domeniu nou, în ton cu noile direcții de creștere ale pieței IT, în 2013 ISS a realizat una dintre primele aplicaţii mobile pentru domeniul Healthcare, bazată pe standardele elaborate de Continua Health Alliance. Soluţia Machine-to-Machine (M2M), pentru domeniul Healthcare, este capabilă să colecteze indicatori fiziologici ai pacientului (tensiune arterială, puls, greutate etc.) şi să-i transmită în timp real printr-o conexiune 3G, punându-i la dispoziţia pacienţilor şi cadrelor medicale pentru a putea urmări evoluția stării de sănătate. Soluţia ISS a fost prezentată în premieră la Mobile World Congress 2013.

“Am reuşit, în ultimii trei ani, să ne dublăm numărul de salariaţi şi să ne orientăm spre noi domenii. Suntem o firmă de servicii profesionale foarte dinamică şi încercăm să ne adaptăm foarte rapid la tendinţele pieţei.” a concluzionat Cristian Barbu.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Aplicația infectată Psiphon, folosită pentru accesarea unor pagini de internet cenzurate sau blocate, era distribuită prin magazine neoficiale și conține aceeași mostră de amenințare informatică identificată în vara lui 2018, când era încorporată într-o aplicație cu conținut destinat adulților. Dincolo de Triout, aplicația compromisă mai include și trei co...

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

Campania, numită SneakyPastes, a folosit adrese de e-mail de unică folosință pentru a răspândi infecția prin phishing, înainte de a descărca malware-ul, în etape, utilizând mai multe site-uri gratuite. Această abordare, cu un cost redus, dar eficientă, a ajutat grupul să atace în jur de 240 de victime, din 39 de țări din întreaga lume, printre care e...

Citește tot arrow_forward