Kaspersky Lab a câştigat premiul AV-Test Innovation pentru securizarea tranzacţiilor financiare online

25 septembrie 2013

Kaspersky Lab a primit premiul AV-Test Innovation Award pentru eficienţă în protejarea tranzacţiilor financiare online.

Kaspersky Lab a câştigat premiul AV-Test Innovation pentru securizarea tranzacţiilor financiare online

Kaspersky Lab a primit premiul AV-Test Innovation Award pentru eficienţă în protejarea tranzacţiilor financiare online.

Experţii AV-Test au recunoscut în unanimitate eficienţa Kaspersky Lab de a proteja tranzacţiile financiare care se desfăşoară pe internet. Premiul se datorează, în primul rând, tehnologiei Safe Money, care a fost dezvoltată de Kaspersky Lab. Inclusă deja în produsele Kaspersky Internet Security şi Kaspersky PURE, tehnologia urmează să fie lansată ca soluţie de protecţie de sine stătătoare pentru bănci, pentru a le ajuta să îşi protejeze clienţii împotriva atacurilor cu ţintă predefinită.

„Produsele de securitate Kaspersky Lab s-au evidenţiat, de-a lungul timpului, prin îmbunătăţirile constante şi rapide în ceea ce priveşte nivelul de protecţie” a declarat Andreas Marx, CEO în cadrul AV-TEST GmbH. „Produsele Kaspersky Lab şi-au dovedit eficienţa în special împotriva troienilor de banking, precum Zeus, SpyEye şi Carberp. Astfel, Kaspersky Lab a primit premiul AV-TEST INNOVATION AWARD 2013, la categoria Tranzacţii Online Securizate, ca semn al aprecierii pentru inovaţiile aduse în lupta împotriva infractorilor online”, a completat Andreas Marx.

Produsele Kaspersky Lab şi Kaspersky Internet Security, în special, primesc frecvent cele mai bune calificative din partea AV-Test. Cele mai recente rezultate au fost publicate în luna august, după o perioadă de şase luni de testare, în care Kaspersky Internet Security a fost recunoscut drept unul din cele trei produse de securitate (din totalul de 24) capabile să asigure cel mai înalt nivel de protecţie şi uşurinţă în utilizare.

În aceeaşi lună, Kaspersky Internet Security a  avut rezultate excelente în cadrul unei alte evaluări efectuate de AV-Test, blocând 100% din atacurile care exploatează vulnerabilităţile software-urilor legitime.

AV-Test nu este singura organizaţie care recunoaşte calitatea produselor Kaspersky Lab, acestea primind adesea premii şi calificative de top din partea mai multor organizaţii reputate, precum MRG Effitas, AV-Comparatives, Dennis Technology Labs şi altele.

Pentru a afla mai multe informaţii despre performanţele produselor Kaspersky Lab în cadrul evaluărilor independente, vizitaţi: http://www.kaspersky.com/about/news/compare.
Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător privat de soluţii de securitate endpoint din lume, fiind inclus în topul primilor patru producători de soluţii pentru protecţie endpoint la nivel mondial*. Pe parcursul celor 15 ani de existenţă, Kaspersky Lab a rămas o companie inovatoare în domeniul securităţii informatice şi oferă suite de protecţie IT pentru utilizatori individuali, SMB şi companii mari. Compania este prezentă în aproximativ 200 de ţări şi protejează peste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro.

* Compania a fost poziţionată pe locul patru în clasamentul IDC „Worldwide Endpoint Security Revenue by Vendor, 2010". Clasamentul a fost publicat în raportul IDC „Worldwide IT Security Products 2011-2015 Forecast and 2010 Vendor Shares - December 2011". Criteriile de clasificare s-au bazat pe veniturile obţinute din vânzările de soluţii de securitate endpoint în 2010.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward