Ultimele noutăți de la Oracle OpenWorld 2013

25 septembrie 2013

Marți, în a treia zi a conferinţei Oracle OpenWorld 2013, Oracle a făcut o serie de anunţuri despre cloud. Compania a prezentat zece noi servicii cloud pentru aplicaţii, platforme şi infrastructură, care extind cel mai larg şi cel mai avansat portofoliu cloud din industrie.

Marți, în a treia zi a conferinţei Oracle OpenWorld 2013, Oracle a făcut o serie de anunţuri despre cloud. Compania a prezentat zece noi servicii cloud pentru aplicaţii, platforme şi infrastructură, care extind cel mai larg şi cel mai avansat portofoliu cloud din industrie.

Oracle a introdus Oracle Cloud Marketplace, o piaţă globală pe care partenerii pot publica aplicaţii şi clienţii pot găsi, evalua şi cumpăra cu uşurinţă aplicaţii inovatoare pentru a-şi extinde soluţiile Oracle Cloud. În prezent, domeniul aplicaţiilor disponibile acoperă managementul canalului de vânzare, generarea de lead-uri, calitatea datelor, raportarea, intrumente de productivitate, administrarea preţurilor, managementul contractelor, stimulente pentru vânzări, previziuni şi managementul plăţilor.

Oracle a prezentat Serviciul Cloud pentru Facturare şi Managementul Veniturilor pentru a le oferi companiilor soluţii robuste şi scalabile de administrare a veniturilor din noile servicii digitale. Acest serviciu cloud avansat de facturare este potrivit pentru mai multe industrii printre care serviciile financiare, presa şi comunicaţiile.

Oracle a anunţat de asemenea Serviciul Cloud Mobil care le permite dezvoltatorilor şi specialiştilor IT să creeze şi să administreze software pentru aplicaţii mobile, permiţând astfel dezvoltatorilor să îşi integreze aplicaţiile mobile în serviciile şi datele companiei. Serviciul Cloud mobil de la Oracle, parte integrantă din Oracle Cloud, foloseşte platforma mobilă a Oracle care simplifică mobilitatea în business, permiţându-le organizaţiilor să construiască şi să extindă orice aplicaţie pentru orice dispozitiv şi să se conecteze la orice surse de date, fie că este vorba despre o aplicaţie dedicată, o aplicaţie standard sau un serviciu cloud.

Oracle a anunţat planurile pentru integrarea Nimbula Director, o soluţie software de tip Infrastructure-as-a-Service care le permite companiilor şi furnizorilor de servicii să construiască un mediu cloud pe propria lor infrastructură, cu ajutorul Oracle Exalogic Elastic Cloud. Nimbula, Inc. a fost preluată de Oracle în Martie 2013.

Oracle a lansat Oracle Exalytics In-Memory Machine T5-8, un sistem pre-optimizat bazat pe serverul Oracle’s SPARC T5-8 cu 4TB de memorie per unitate, pentru a livra o performanţă extremă aplicaţiilor BI şi EPM. Cu stocare îmbunătăţită şi putere mai mare de procesare, Oracle Exalytics T-5 suportă o consolidare masivă a serverelor şi aplicaţiilor, fiind în acelaşi timp scalabil pentru zeci de mii de utilizatori. Construit cu cel mai bun hardware din industrie, cel mai performant software de analiză a datelor de business şi tehnologie in-memory database, Oracle Exalytics T5-8 este conceput pentru a livra cea mai rapidă analiză de date pentru clienţii care doresc să consolideze mai multe aplicaţii analitice pe o singură platformă.

Versiunile complete în engleză ale anunţurilor de mai sus şi alte noutăţi de la Oracle Openworld sunt disponibile pe pagina media a evenimentului: http://www.oracle.com/us/corporate/press/mediakits/openworld-2013/press-releases/index.html.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward