LASTING adaugă în portofoliu noi soluţii pentru securitatea datelor

08 noiembrie 2013

LASTING îşi continuă ascensiunea de distribuitor pe piaţa naţională, prin adăugarea în portofoliu a soluţiilor de securitate a datelor oferite de jucători importanţi pe acest segment. Prin semnarea acestui acord, LASTING System devine unic distribuitor autorizat în România, pentru produsele oferite de Lucid Port şi DataLocker.

 

Noiembrie 2013, Timişoara: Compania timişoreană LASTING System anunţă extinderea portofoliului pe zona soluţiilor de securitate a datelor, prin semnarea parteneriatului cu Origin Storage, companie care reprezintă în Europa trei lideri globali în zona soluţiilor IT&C: DataLocker, Lucid Port şi Battery Technology Inc.

LASTING îşi continuă ascensiunea de distribuitor pe piaţa naţională, prin adăugarea în portofoliu a soluţiilor de securitate a datelor oferite de jucători importanţi pe acest segment. Prin semnarea acestui acord, LASTING System devine unic distribuitor autorizat în România, pentru produsele oferite de Lucid Port şi DataLocker.

“Suntem bucuroşi să anunţăm un parteneriat de distribuţie pentru piaţa din România. Aşteptăm cu încredere şi interes să lucrăm alături de LASTING System, pentru a dezvolta şi a creşte piaţa produselor de stocare şi criptare a datelor, din această regiune.”, spune dl. Andy Cordial, Managing Director, Origin Storage.

Soluţiile de criptare a datelor reprezintă o nevoie reală şi actuală pentru orice verticală de afaceri în care securitatea datelor reprezintă unul dintre punctele principale de interes pentru companii: financiar, bancar, medical etc. Altfel, odată cu intrarea în portofoliu a bateriilor pentru notebook-uri marca Battery Technology, LASTING poate oferi acumulatori pentru o gamă diversă de vendori, cu o garanţie extinsă de 18 luni.

“Noile soluţii de securizare a datelor de la DataLocker si Lucid Port ajută clienţii şi partenerii LASTING să protejeze informaţiile importante/sensibile în era BYOD, atunci când fişierele personale sunt păstrate pe aceleaşi dispozitive ca şi documentele importante ale companiei. De multe ori datele pe care le pierdem sunt mai valoroase decât echipamentele pe care acestea sunt stocate”, spune dl. Victor Tămaş, Product Manager, LASTING System.

# # #

DataLocker este o companie americană, cu sediul central în Overland Park (Kansas) care oferă soluţii inovatoare pentru criptarea datelor. Sub deviza “Pur şi simplu securizat”, compania produce dispozitive care combină simplitatea utilizării cu proprietăţi avansate pentru securitate. Soluţiile DataLocker vizează sectoarele de activitate din domeniul financiar, guvernamental, militar şi sănătate.

LucidPort este o companie americană, care dezvoltă controlere USB și wireless de mare viteză. Aceste dispozitive oferă un plus funcţionalitate pentru echipamente periferice precum imprimante, scannere, camere digitale şi alte dispozitive de consum. Produsele Chameleon din portofoliul LucidPort protejează informaţiile stocate în calculatoare prin criptarea lor totală AES-256 prin intermediul unei chei hardware. USB-urile Chameleon protejează datele personale împtoriva atacurile maliţioase ale hackerilor, chiar şi atunci când Windows-ul nu este protejat prin parolă.  

Battery Technology, Inc. (BTI) este un furnizor global de acumulatori şi adaptoare, pentru notebook-uri, camere digitale, PDA-uri şi alte dispozitive mobile. Compania este totodată liderul cu cea mai mare cotă de piaţă în SUA pentru înlocuirea adaptoarelor de notebook-uri şi PC-uri.

Despre LASTING

Apărut in 1995 ca distribuitor, LASTING reprezintă astăzi un grup de companii active pe piaţa IT, cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie, dezvoltare software şi soluţii IT&C (cu birouri în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward