Lasting Software, prezenţă românească la CeBit 2014

14 Mar 2014

Compania timişoreană Lasting Software a participat vreme de cinci zile la unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume, CeBit 2014, la Hanovra, în Germania.

Lasting Software, prezenţă românească la CeBit 2014

Compania timişoreană Lasting Software a participat vreme de cinci zile la unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume, CeBit 2014, la Hanovra, în Germania.

Lasting Software a fost una dintre cele 17 companii româneşti prezente în standul „RomaniaIT”, organizat de Ministerul Economiei şi Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii din România (ANIS).

Reprezentanţii Lasting Software, Horia Damian – R&D Director şi Bogdan Cristea – Business Development Manager au promovat brandul ca furnizor de software personalizat pentru verticale precum Procese de afaceri, Automotive, Telecom şi Mobile.

„Participarea la un astfel de eveniment atrage după sine o mai bună cunoaștere a pieței și capacitatea de a oferi soluții conforme cu nevoile acesteia. Timp de cinci zile am interacţionat cu numeroşi jucători din piaţa IT, de la companii tinere și promițătoare, la branduri deja consacrate. Ne întoarcem de la Hanvora cu o perspectivă proaspătă asupra pieţei pe care activăm ”, spune dl. Horia Damian, R&D Director, Lasting Software.

Co-organizator CeBit 2014 a fost Marea Britanie, iar evenimentul s-a bucurat de prezenţa unor nume consacrate în acest domeniu, precum co-fondatorul Apple, Steve Wozniak şi fondatorul Wikipedia, Jimmy Wells.

CeBit 2014 a fost al doilea eveniment marcant din industria tehnologiei şi comunicaţiilor la care a participat Lasting Software în 2014. În perioada 24-27 februarie, compania timişoreană a fost prezentă la MWC 2014, în Barcelona, unde a prezentat o aplicaţie de tip asistent virtual ce urmează să fie lansată pe piaţă.

Partenerii LASTING, Fujitsu, Microsoft şi SAP au atras vizitatorii cu standuri impresionante şi tehnologii de ultimă generaţie. În spaţiul expoziţional, care a cuprins 17 hale, s-au aflat reprezentanţi ai 52.000 firme, dintre care 3.500 au avut amenajate standuri.

Despre Lasting Software

Lasting Software este o companie independentă de dezvoltare de software, axată pe construirea de relaţii solide cu toţi partenerii săi de afaceri. În peste 15 ani de activitate, compania a obţinut rezultate relevante în zone precum procese de afaceri, comunicaţii, automotive şi aplicaţii pentru dispozitive mobile. Lasting Software s-a clasat pe locurile 38, 29 şi 23 în topul Deloitte’s Technology Fast 50 – firme din domeniul tehnologiei cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrala (2008, 2009, 2010).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul