Lasting Software, prezenţă românească la CeBit 2014

14 martie 2014

Compania timişoreană Lasting Software a participat vreme de cinci zile la unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume, CeBit 2014, la Hanovra, în Germania.

Compania timişoreană Lasting Software a participat vreme de cinci zile la unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume, CeBit 2014, la Hanovra, în Germania.

Lasting Software a fost una dintre cele 17 companii româneşti prezente în standul „RomaniaIT”, organizat de Ministerul Economiei şi Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii din România (ANIS).

Reprezentanţii Lasting Software, Horia Damian – R&D Director şi Bogdan Cristea – Business Development Manager au promovat brandul ca furnizor de software personalizat pentru verticale precum Procese de afaceri, Automotive, Telecom şi Mobile.

„Participarea la un astfel de eveniment atrage după sine o mai bună cunoaștere a pieței și capacitatea de a oferi soluții conforme cu nevoile acesteia. Timp de cinci zile am interacţionat cu numeroşi jucători din piaţa IT, de la companii tinere și promițătoare, la branduri deja consacrate. Ne întoarcem de la Hanvora cu o perspectivă proaspătă asupra pieţei pe care activăm ”, spune dl. Horia Damian, R&D Director, Lasting Software.

Co-organizator CeBit 2014 a fost Marea Britanie, iar evenimentul s-a bucurat de prezenţa unor nume consacrate în acest domeniu, precum co-fondatorul Apple, Steve Wozniak şi fondatorul Wikipedia, Jimmy Wells.

CeBit 2014 a fost al doilea eveniment marcant din industria tehnologiei şi comunicaţiilor la care a participat Lasting Software în 2014. În perioada 24-27 februarie, compania timişoreană a fost prezentă la MWC 2014, în Barcelona, unde a prezentat o aplicaţie de tip asistent virtual ce urmează să fie lansată pe piaţă.

Partenerii LASTING, Fujitsu, Microsoft şi SAP au atras vizitatorii cu standuri impresionante şi tehnologii de ultimă generaţie. În spaţiul expoziţional, care a cuprins 17 hale, s-au aflat reprezentanţi ai 52.000 firme, dintre care 3.500 au avut amenajate standuri.

Despre Lasting Software

Lasting Software este o companie independentă de dezvoltare de software, axată pe construirea de relaţii solide cu toţi partenerii săi de afaceri. În peste 15 ani de activitate, compania a obţinut rezultate relevante în zone precum procese de afaceri, comunicaţii, automotive şi aplicaţii pentru dispozitive mobile. Lasting Software s-a clasat pe locurile 38, 29 şi 23 în topul Deloitte’s Technology Fast 50 – firme din domeniul tehnologiei cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrala (2008, 2009, 2010).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward