Alka Trading trece cu un pas înaintea competiţiei cu ajutorul unei aplicaţii mobile

17 martie 2014

Alka Trading, parte a Alka Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa dulciurilor, snacks-urilor sărate şi a cafelei din România, şi-a planificat şi a obţinut o creştere a eficienţei forţei sale de vânzare, reducând timpii de vânzare per client cu ajutorul unei aplicaţii mobile.

Alka Trading, parte a Alka Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa dulciurilor, snacks-urilor sărate şi a cafelei din România, şi-a planificat şi a obţinut o creştere a eficienţei forţei sale de vânzare, reducând timpii de vânzare per client cu ajutorul unei aplicaţii mobile.

Aplicaţia, instalată pe telefoane inteligente, a ajutat reprezentanţii de vânzări ai companiei, care vizitează magazinele pentru împrospătarea stocurilor, să reducă timpii de comandă, să aibă la îndemână catalogul virtual cu stocurile actualizate în timp real, toate acestea conducând la o scurtare cu 15% a duratei medii petrecute cu un client Alka Trading.

„În primul rând, actul vânzării este mai scurt şi 100% securizat ca şi informaţie. Forţa de vânzare se bazează pe această aplicaţie, care este un ajutor incredibil de exact. Planificăm actul de vânzare mult mai atent, integrăm campaniile de marketing cu aplicaţia SFA astfel încât să avem instrumentele necesare pentru orice tip de competiţie pe teren. În plus, soluţia a fost personalizată într-o asemenea măsură încât putem lista rapoarte la orice oră, de oriunde, informaţia fiind actualizată în timp real”, a declarat Cristi Petcu, Director General Adjunct al Grupului Alka.

Aplicaţia utilizată de Alka Trading este ASKI SFA furnizată de Wizrom Software, setată astfel încât să permită gestionarea, pe lângă activitatea specifică de vânzare, şi pe aceea de merchandising, raportare sau creare de clienţi noi.

„La două luni de la semnarea contractului, AlkaTrading, căreia îi mulţumim pentru alegere şi încredere, a început să lucreze cu soluţia ASKI SFA, iar după încă o lună toate funcţionalităţile specifice erau deja dezvoltate şi integrate. Un element diferenţiator al acestei soluţii este că permite generarea de politici comerciale personalizate pe profilul fiecărui client”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

„Alka Trading este una dintre primele companii din România care au folosit o soluţie SFA, la vremea aceea dezvoltată in-house. Am decis să implementăm o soluţie nouă, modernă, cu ajutorul Wizrom pentru că este reprezentantul pentru România al unui producător renumit de soluţii SFA, dezvoltate pentru platformele Windows mobile, Android şi iOS, la a cărui alegere a contat şi experienţa echipei dar şi raportul cost/beneficii al aplicaţiei”, a mai declarat Cristi Petcu.

În portfoliul Wizrom Software sunt mai mult de 10 de companii care activează pe acelaşi segment de piaţă ca şi Alka Trading.

Despre Alka:

Fondat în 1994, Alka Group produce şi distribuie cafea (Stretto, Gold Mocca), napolitane (Alfers), croissante (Croissantul Casei), prăjituri (Prăjitura Casei), biscuiţi dulci (Biscuiţii Casei) şi snackuri sărate (Toortitzi, Taralli ). O parte din producţie este exportată în Italia, Bulgaria, Grecia, Spania, Marea Britanie, Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Elvetia.

Despre Wizrom Software

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele. Cu un total de 3.705 clienţi activi şi peste 33.000 de licenţe instalate, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.

Wizrom

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de l...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward