LASTING System va furniza soluţiile premiate Avigilon

21 mai 2014

Compania timişoreană LASTING System anunţă semnarea parteneriatului cu Avigilon, liderul global al soluţiilor de supraveghere video şi camere HD megapixel.

Compania timişoreană LASTING System anunţă semnarea parteneriatului cu Avigilon, liderul global al soluţiilor de supraveghere video şi camere HD megapixel.

Avigilon proiectează şi produce soluţii de supraveghere de înaltă definiţie ce furnizează cele mai clare dovezi. Software-ul premiat pentru management video HD şi camerele megapixel reinventează supravegherea, oferind cea mai bună calitate a imaginii din industrie. Componentele oferite de Avigilon pot fi corelate într-o soluţie end-to-end sau integrate în sisteme existente, iar astfel clienţii îşi pot dezvolta capacitățile curente.

“Filosofia Avigilon este de a colabora cu cei mai buni distribuitori din industria noastră. În aproape 20 de ani de activitate, LASTING şi-a creat un nume şi un canal important de parteneri. Astfel, suntem siguri că va reuşi să ofere clienţilor cele mai bune soluţii şi tehnologii pentru supraveghere”, a declarat dna. Zsuzsanna Csuthi – Regional Sales Manager Balkans & Middle Europe, Avigilon.

Avigilion oferă protecție și monitorizare pentru locații din întreaga lume precum corporații, instituții guvernamentale, stadioane, medii de retail, casinouri, infrastructuri critice, staţii de transport etc.

“Produsele şi soluţiile Avigilon sunt sinonime cu inovaţia. Suntem încântaţi că vom putea să le oferim partenerilor noştri soluţii şi produse pentru această piaţă în creştere a supravegherii IP. Totodată, ne bucură faptul că putem anunţa un nou parteneriat de distribuţie cu valoare adăugată, urmând strategia LASTING”, a precizat dl. Octavian Vlad – Manager Divizia Comunicaţii, LASTING System.

În urma achiziţionării companiei VideoIQ, Avigilon oferă caracteristici precum analiză video inteligentă și acces control IT intuitiv, pentru soluții complete end-to-end.

Despre Avigilon

Avigilon Corporation definește viitorul protecției prin intermediul soluțiilor inovatoare end-to-end de securitate.  Software-ul Avigilon pentru managementul camerelor video HD din rețea, camerele megapixel, produsele de analiză video și control acces reinventează piața soluțiilor de Securitate.  Mai multe informații despre Avigilon puteți găsi la adresa www.avigilon.com.

Despre LASTING

Apărut in 1995 ca distribuitor, LASTING reprezintă astăzi un grup de companii active pe piaţa IT, cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie, dezvoltare software şi soluţii IT&C (cu birouri în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward