LASTING System va furniza soluţiile premiate Avigilon

21 mai 2014

Compania timişoreană LASTING System anunţă semnarea parteneriatului cu Avigilon, liderul global al soluţiilor de supraveghere video şi camere HD megapixel.

Compania timişoreană LASTING System anunţă semnarea parteneriatului cu Avigilon, liderul global al soluţiilor de supraveghere video şi camere HD megapixel.

Avigilon proiectează şi produce soluţii de supraveghere de înaltă definiţie ce furnizează cele mai clare dovezi. Software-ul premiat pentru management video HD şi camerele megapixel reinventează supravegherea, oferind cea mai bună calitate a imaginii din industrie. Componentele oferite de Avigilon pot fi corelate într-o soluţie end-to-end sau integrate în sisteme existente, iar astfel clienţii îşi pot dezvolta capacitățile curente.

“Filosofia Avigilon este de a colabora cu cei mai buni distribuitori din industria noastră. În aproape 20 de ani de activitate, LASTING şi-a creat un nume şi un canal important de parteneri. Astfel, suntem siguri că va reuşi să ofere clienţilor cele mai bune soluţii şi tehnologii pentru supraveghere”, a declarat dna. Zsuzsanna Csuthi – Regional Sales Manager Balkans & Middle Europe, Avigilon.

Avigilion oferă protecție și monitorizare pentru locații din întreaga lume precum corporații, instituții guvernamentale, stadioane, medii de retail, casinouri, infrastructuri critice, staţii de transport etc.

“Produsele şi soluţiile Avigilon sunt sinonime cu inovaţia. Suntem încântaţi că vom putea să le oferim partenerilor noştri soluţii şi produse pentru această piaţă în creştere a supravegherii IP. Totodată, ne bucură faptul că putem anunţa un nou parteneriat de distribuţie cu valoare adăugată, urmând strategia LASTING”, a precizat dl. Octavian Vlad – Manager Divizia Comunicaţii, LASTING System.

În urma achiziţionării companiei VideoIQ, Avigilon oferă caracteristici precum analiză video inteligentă și acces control IT intuitiv, pentru soluții complete end-to-end.

Despre Avigilon

Avigilon Corporation definește viitorul protecției prin intermediul soluțiilor inovatoare end-to-end de securitate.  Software-ul Avigilon pentru managementul camerelor video HD din rețea, camerele megapixel, produsele de analiză video și control acces reinventează piața soluțiilor de Securitate.  Mai multe informații despre Avigilon puteți găsi la adresa www.avigilon.com.

Despre LASTING

Apărut in 1995 ca distribuitor, LASTING reprezintă astăzi un grup de companii active pe piaţa IT, cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie, dezvoltare software şi soluţii IT&C (cu birouri în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Peste 900.000 de utilizatori au fost vizați de malware pretinzând a fi jocuri video populare, în decurs de un an

Infractorii cibernetici profită de cererea tot mai mare de jocuri video, distribuind malware prin intermediul unor pretinse copii ale celor mai populare, arată o cercetare Kaspersky. Peste 930.000 de utilizatori au fost vizați de astfel de atacuri, în ultimele 12 luni, între iunie 2018 și începutul lunii iunie 2019. Peste o treime dintre atacuri s-au concentrat pe numai trei ...

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward