LASTING System va furniza soluţiile premiate Avigilon

21 mai 2014

Compania timişoreană LASTING System anunţă semnarea parteneriatului cu Avigilon, liderul global al soluţiilor de supraveghere video şi camere HD megapixel.

Compania timişoreană LASTING System anunţă semnarea parteneriatului cu Avigilon, liderul global al soluţiilor de supraveghere video şi camere HD megapixel.

Avigilon proiectează şi produce soluţii de supraveghere de înaltă definiţie ce furnizează cele mai clare dovezi. Software-ul premiat pentru management video HD şi camerele megapixel reinventează supravegherea, oferind cea mai bună calitate a imaginii din industrie. Componentele oferite de Avigilon pot fi corelate într-o soluţie end-to-end sau integrate în sisteme existente, iar astfel clienţii îşi pot dezvolta capacitățile curente.

“Filosofia Avigilon este de a colabora cu cei mai buni distribuitori din industria noastră. În aproape 20 de ani de activitate, LASTING şi-a creat un nume şi un canal important de parteneri. Astfel, suntem siguri că va reuşi să ofere clienţilor cele mai bune soluţii şi tehnologii pentru supraveghere”, a declarat dna. Zsuzsanna Csuthi – Regional Sales Manager Balkans & Middle Europe, Avigilon.

Avigilion oferă protecție și monitorizare pentru locații din întreaga lume precum corporații, instituții guvernamentale, stadioane, medii de retail, casinouri, infrastructuri critice, staţii de transport etc.

“Produsele şi soluţiile Avigilon sunt sinonime cu inovaţia. Suntem încântaţi că vom putea să le oferim partenerilor noştri soluţii şi produse pentru această piaţă în creştere a supravegherii IP. Totodată, ne bucură faptul că putem anunţa un nou parteneriat de distribuţie cu valoare adăugată, urmând strategia LASTING”, a precizat dl. Octavian Vlad – Manager Divizia Comunicaţii, LASTING System.

În urma achiziţionării companiei VideoIQ, Avigilon oferă caracteristici precum analiză video inteligentă și acces control IT intuitiv, pentru soluții complete end-to-end.

Despre Avigilon

Avigilon Corporation definește viitorul protecției prin intermediul soluțiilor inovatoare end-to-end de securitate.  Software-ul Avigilon pentru managementul camerelor video HD din rețea, camerele megapixel, produsele de analiză video și control acces reinventează piața soluțiilor de Securitate.  Mai multe informații despre Avigilon puteți găsi la adresa www.avigilon.com.

Despre LASTING

Apărut in 1995 ca distribuitor, LASTING reprezintă astăzi un grup de companii active pe piaţa IT, cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie, dezvoltare software şi soluţii IT&C (cu birouri în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Grupul de companii, fondate și conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaționale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc. „Securitatea ciberne...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward