Liberty Technology Park Cluj continuă faza II alături de CON-A

30 iunie 2014

Liberty Technology Park Cluj continuă dezvoltarea etapei II a proiectului alături de CON-A, grupul de firme din domeniul construcțiilor cu capital integral rom&

Liberty Technology Park Cluj continuă dezvoltarea etapei II a proiectului alături de CON-A, grupul de firme din domeniul construcțiilor cu capital integral românesc.
În urma concursului de oferte am decis să continuăm colaborarea cu firma CON-A și pentru faza 2 a parcului tehnologic. Nivelul de profesionalism de care au dată dovadă anul trecut, când au livrat faza 1 a proiectului și toată infrastructura parcului în 6 luni de zile ne oferă atât nouă cât și rezidenților noștri siguranța că și etapa 2 a proiectului nostru va fi livrată la timp și la un nivel calitativ ridicat.” – a declarat Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj.

Faza 2 a proiectului Liberty Technology Park Cluj

CON-A, în calitate de antreprenor general, anunță că lucrările pentru faza 2 a proiectului au început la 16 iunie și vor fi livrate până la finele acestui an, oferind un total de 13.412 m2 aparținând clădirilor D și E.
 
Dezvoltatorii proiectului Liberty Technology Park Cluj relatează că, până în acest moment, faza II fost pre închiriată proporție de 30%, iar obiectivul lor este de a livra această fază închiriată 100% până la finele anului.

Suprafețele generoase per etaj – 3.600 m2 – vor oferi companiilor oportunitatea de a ocupa un nivel întreg. Interiorul spațiilor este tip „open space” cu o distribuție ce permite compartimentarea eficientă și personalizarea spațiului în funcție de specificul companiilor. Din punct de vedere al infrastructurii această fază păstrează caracteristicile tech avansate ale primei etape. Rezidenții ce urmează să ocupe aceste 2 clădiri de spații office vor beneficia de asemenea de multă lumină naturală la noul lor loc de muncă – un atuu al reconversiei fiind acela de a păstra combinația excelentă a fațadelor ceramice ce integrează ferestrele mari ale fostei fabrici.

În ceea ce privește spațiile verzi ale parcului, fâșia de apă a fost finalizată recent, oferind astfel o oază de relaxare rezidenților iar cei peste 20.000 m2, destinați terenurilor multifuncționale de sport, grădinii cu pomi fructiferi și pistelor de biciclete sunt în plină dezvoltare. 

Cine sunt rezidenții?

Parcul tehnologic găzduiește 8 companii: Siemens, Halcyon Mobile, Recall, La Casa, Makronetz, Ecuson Studio, Spherik Accelerator și Tulemod. Aceștia ocupă în prezent 100% din suprafața primei etape.

Restaurantul La Casa, primul chiriaș în zona de leisure din cadrul parcului, s-a deschis oficial pe data de 25 iunie. La Casa oferă o gamă variată de produse: brutărie, patiserie, cofetărie dar și gustări proaspete din bucătăria internațională pe care rezidenții le pot savura într-un restaurant cu terasă.

Liberty Technology Park Cluj este un parc tehnologic construit într-un spațiu revoluționar, creat pentru a oferi condiții excepționale de creștere și dezvoltare companiilor din domeniile IT&C și R&D. Parcul tehnologic ce reimaginează fostul activ al fabricii Libertatea este o inițiativă Fribourg Capital sub patronajul omului de afaceri Ion Sturza. Investiția până în momentul actual a fost de peste 10 milioane de euro. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward