LLP Dynamics a participat la cel mai mare eveniment business software: Microsoft Convergence 2013

13 septembrie 2013

Fara indoiala, cel mai important eveniment al anului, atat pentru clientii Dynamics existenti cat si pentru parteneri este Convergence 2013. Anul acesta evenimentul a avut loc in martie, la New Orleans.

Fara indoiala, cel mai important eveniment al anului, atat pentru clientii Dynamics existenti cat si pentru parteneri este Convergence 2013. Anul acesta evenimentul a avut loc in martie, la New Orleans. La Convergence, Microsoft a prezentat viziunea proprie a viitorului solutiilor de business, iar invitatii au avut ocazia de a discuta aceste ultime idei impreuna cu consultanti din toata lumea. Anul acesta au participat 11.500 de oaspeti din 85 de tari.

Principalele teme ale evenimentului Convergence 2013 au fost:

Unificare si colaborare in afaceri: Pe parcursul Convergence 2013, Microsoft a precizat foarte clar ca viziunea lor despre viitorul in business este unificarea functiilor intreprinderii si imbunatatirea colaborarii. Kitill Tatarinov (Presedintele Microsoft, Divizia Business Solutions) a vorbit despre unificarea tehnologiei, astfel incat, atat clientii cat si procesele de business sa poata atinge nivelul maxim de eficienta.

Dynamics – mai influent ca niciodata: La nivel foarte general, Convergence 2013 a anuntat ca Dynamics este mult mai relevant si mai influent decat oricand. In cele din urma, ceea ce imbogateste orice sistem ERP si/sau CRM sunt comunitatile mari, decise si inovatoare. Si, se pare ca acum, Microsoft detine exact acest lucru.

Dynamics AX – cativa jucatori mari pe piata: In cadrul prezentarii de inceput, Microsoft a evidentiat cateva studii de caz ale catorva companii mari – una dintre ele, Revlon (gigantul in cosmetice), a reusit sa inlocuiasca 21 de sisteme ERP diferite cu unul singur (Dynamics AX) – si sa economiseasca milioane pe parcursul intregului proces.

Mobilitate si dispozitive: Insusi Kirill Tatarinov, Presedintele Microsoft, Divizia Business Solutions, a declarat: “Microsoft se transforma intr-o companie a dispozitivelor si serviciilor”. In curand, utilizatorii de Dynamics vor accesa aplicatii si vor lucra in mod regulat pe dispozitive mobile. In contabilitate, dispozitivele mobile pot imbunatati semnificativ eficienta, prin aprobarea mobila, in orice moment.

Dezvoltarea produsului: Pe parcursul Convergence 2013, Microsoft a anuntat ca, pana la aceasta data, Dynamics CRM are o baza de clienti de 39.000 si peste 3 milioane de utilizatori. Intre timp, Dynamics AX s-a remarcat printr-o crestere de 50% la licente, pentru al patrulea trimestru, comparativ cu trimestrul anterior, baza de clienti crescand cu peste 18.000.

Microsoft Dynamics ERP: In ceea ce priveste ERP, Microsoft planuieste sa lanseze o noua versiune de Dynamics AX 2012 in cea dea doua parte a acestui an. Aceasta va consta, in principal, in aplicatii mobile pentru Windows Phone 8, Apple iOS si smartphone-uri Google Adroid, dar si pentru Windows 8 si Windows RT pentru tablete. Aplicatia este proiectata in special pentru a crea o conexiune intre retelele sociale si ERP. De asemenea, va ajuta utilizatorii sa navigheze mai eficient prin cheltuieli, orare si alte date.

Despre LLP Dynamics

LLP Dynamics furnizeaza solutii software de business si servicii de consultanta pentru companii locale si multinationale in Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Slovacia si nu numai, implementand Microsoft Dynamics AX si Microsoft Dynamics NAV pentru o mare varietate de industrii.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Experții Kaspersky Lab care investigau infrastructura cloud experimentală, creată pentru protezele bionice avansate, au identificat câteva probleme de securitate, necunoscute până acum, care ar fi putut permite unei terțe părți să acceseze, manipuleze, sustragă sau chiar să șteargă datele private ale utilizatorilor dispozitivelor. Aceste descoperiri au fost făcute cunoscut...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward