LLP Dynamics Romania/ XAPT a fost onorata cu titlul LS Retail Gold Partner 2014

14 mai 2014

LLP Dynamics Romania, parte a XAPT Group, partener important Microsoft, a fost numit LS Retail Gold Partner 2014, alăturandu-se unui grup format din partenerii strategici LS Retail la nivel mondial, cu rezultate bune de vânzări.

LLP Dynamics Romania/ XAPT a fost onorata cu titlul LS Retail Gold Partner 2014

LLP Dynamics Romania, parte a XAPT Group, partener important Microsoft, a fost numit LS Retail Gold Partner 2014, alăturandu-se unui grup format din partenerii strategici LS Retail la nivel mondial, cu rezultate bune de vânzări.

Titlul a fost recunoscut la cea de-a 14-a întâlnire anuală LS Retail Partner Conference de la Reykjavik, Islanda, ce a avut loc în data de 12 mai 2014. LS Retail Partner Conference este un eveniment premium unde se întâlnesc parteneri, reprezentanţi LS Retail, reprezentanţi Microsoft și furnizori terţiari.

"În fiecare an ne recunoaștem și onorăm partenerii LS Retail din întreaga lume pentru performanță exemplară", a declarat Magnus Norddahl, CEO, LS Retail. "LS Retail este onorată să recunoască LLP Dynamics Romania ca şi LS Retail Gold Partner 2014 pentru realizările și devotamentul lor față de soluțiile LS Retail."

Despre LS RETAIL

LS Retail este un furnizor mondial de soluții software complete bazate pe Microsoft Dynamics și alte tehnologii pentru companii de retail și HORECA.

Soluțiile scalabile LS Retail îndeplinesc cerințele operaționale complexe ale organizațiilor în domenii diverse, precum: modă, electronice, mobilier, duty-free, restaurante, cafenele și multe altele. Soluțiile personalizate concepute de LS Retail ajută companiile din întreaga lume să crească veniturile, să construiască loialitate, să atragă noi clienți, precum și să aibă costuri mai mici de producție.

De peste două decenii, LS Retail este lider de piață în dezvoltarea de soluții software, care sunt folosite, în prezent, de mai mult de 47.000 de magazine din întreaga lume, activitate susținută de peste 150 de certificate Microsoft și parteneri LS Retail din peste 60 de țări.
 

Despre LLP Dynamics/ XAPT

XAPT Group este o companie cu experiență internațională și expertiză în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare de Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV din Europa Centrală și de Est și nu numai.

Compania este reprezentată pe 5 continente diferite. După achiziționarea LLP Dynamics (ianuarie 2014), XAPT are acum birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Cehia, Ungaria, România, Slovacia, Statele Unite ale Americii și parteneri în multe alte țări. XAPT este pe cale de a deveni prima companie în ceea ce priveste marimea și capacitatea de a atrage și de a implementa proiecte internaționale de mare anvergură, care implică mai mult de 10 de țări.

XAPT are peste 13 ani de experiență profesională, nivel ridicat de expertiză profesională, consistență în adoptarea inovațiilor tehnologice și adaptarea la nevoile pieței.

Cu un efectiv de mai mult de 350 de angajați foarte bine pregatiți profesional, compania oferă servicii de consultanță și sprijin pentru sute de organizații la nivel global.  XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est, și unul dintre cei mai mari la nivel mondial.

 

XAPT Solutions

XAPT Solutions

XAPT Solutions este o companie cu experiență internațională și expertiză în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare de Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV.   XAPT are birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și partene...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Pe măsură ce lumea devine mai mobilă, rolul smartphone-urilor în afaceri și viața de zi cu zi crește rapid. În replică, infractorii cibernetici acordă mai multă atenție modului în care distribuie programele malware și vectorilor de atac utilizați. Canalele prin care malware-ul este livrat utilizatorilor pentru a le infecta dispozitivele reprezintă o parte importantă...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward