Noul TopoLT 11.0 compatibil cu ZwCAD+2014 Pro

14 mai 2014

Incepand cu noua versiune 11.0, TopoLT este compatibil cu ZwCAD +2014 Pro oferind astfel o solutie mult asteptata pentru inginerii topografi si nu numai!

Incepand cu noua versiune 11.0, TopoLT este compatibil cu ZwCAD +2014 Pro oferind astfel o solutie mult asteptata pentru inginerii topografi si nu numai!

Va invitam sa testati ambele programe timp de 30 de zile, in versiunea de evaluare valabila 30 de zile, full functionala si sa va convingeti daca solutia propusa este la nivelul asteptarilor

Daca lucrurile decurg normal, nu va ramane decat sa beneficiati de aceasta solutie completa obtinand astfel si un discount de 20 % fata de preturile de lista ale celor doua programe luate separat.

Noutati TopoLT

Adaptare pentru ZwCAD+ 2012, 2014La opţiunile privind configurarea programului a fost introdusă o nouă secţiune referitoare la transformările de coordonate: Sectiunea TransformariTransformarea coordonatelor nu mai necesită programul TransLT, începând de la această versiune a fost introdusă librăria TransLT versiunea 3.0. Cu ajutorul acestei librării se pot realiza transformări de coordonate folosind modele de transformare proprii.Comanda GEdraw a fost schimbată în sensul că acum desenarea în Google Earth este făcută direct sau datele pot fi salvate într-un fişier.A fost introdusă o comandă nouă TrCoo prin care puteţi transforma coordonatele punctelor din desen, coordonatele obţinute sunt salvate într-un fişier text.

Despre ZWCAD DISTRIBUTION SRL

ZWCAD Distribution srl, - “The Real One” - este o companie tanara dar care se bazeaza pe o experienta profesionala de peste 10 ani in industria CAD din Romania.

Puteti localiza statutul de Distribuitor accesand pagina http://www.zwsoft.com

"Avem convingerea ca in Romania exista un imens potential in cresterea business-ului ZWCAD cat si in consolidarea lui. Sa nu uitam ca versiunea ZWCAD + a fost rescrisa de la zero astfel incat acum putem beneficia de mult mai multa stabilitate si viteza de lucru cat si un API mult imbunatatit.Cred ca cel mai important pentru fiecare dintre noi este sa ne evaluam in mod corect nevoile de proiectare si sa actionam in consecinta !"

Solutiile ZWCAD + 2014 se adreseaza companiilor de proiectare din domeniul infrastructurii, topografiei, arhitecturii si ingineriei mecanice. Folosind modulele aditionale dedicate pe tipuri de proiectare veti obtine un randament mult mai mare. Dintre ele mentionam: ADDCAD pentru Arhitecti, CADprofi pentru instalatii electrice, sanitare, HVAC, arhitectura si nu in ultiimul rand ARTISAN pentru randare la calitate superioara

ZWCAD Distribution srl, - “The Real One” - este o companie tanara dar care se bazeaza pe o experienta profesionala de peste 10 ani in industria CAD din Romania.
ZWCAD Distribution SRL este Distribuitor Autorizat in Romania pentru produsele ZWCAD + 2014, cat si pentru solutiile ADDCAD, CADprofi si ARTISAN

Pentru mai multe informatii vizitati www.zacad-distrib.ro si www.addcad.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward