Luxoft a extins SuperCloud, platforma de orchestrare pentru servicii de rețea în medii virtualizate

19 octombrie 2015

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a extins platforma sa de orchestrare pentru servicii de rețea în medii virtualizate, SuperCloud. În noua variantă, SuperCloud poate fi adaptată să funcționeze atât în medii virtualizate de laborator, cât și în rețea.

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a extins platforma sa de orchestrare pentru servicii de rețea în medii virtualizate, SuperCloud. În noua variantă, SuperCloud poate fi adaptată să funcționeze atât în medii virtualizate de laborator, cât și în rețea.

Varianta îmbunătățită a platformei de orchestrare a fost prezentată la “Congresul Mondial de SDN și OpenFlow de la Dusseldorf”, Germania, în cadrul unui stand interactiv al Luxoft. Pentru a prezenta noile funcții, Luxoft a colaborat cu mai multe companii de top, dintre care un furnizor european pentru servicii de telecomunicații de tip Tier 1, un furnizor de instrumente DPI (Deep Packet Inspection) și cu un dezvoltator de instrumente de criptare.

Demonstrațiile au fost realizate cu ajutorul infrastructurii NFV ale operatorului cu scopul de a ilustra modul în care SuperCloud se poate adapta la diferite medii virtualizate de tip NFV (virtualizarea funcțiilor de rețea). Odată cu noile funcții, platforma SuperCloud permite orchestrarea și automatizarea întregului ciclu de viață al funcțiilor de rețea virtualizate (VNF). Managementul și orchestrarea acestor funcții sunt de o importanță capitală în ceea ce privește reducerea cheltuielilor operaționale generale și generarea de venituri într-un timp cât mai scurt.

"Luxoft a realizat o extindere strategică a platformei SuperCloud pentru a răspunde nevoilor clienților actuali și potențiali din cadrul mediilor pentru virtualizarea funcțiilor de rețea. Lansarea cu succes a SuperCloud ca o platformă de orchestrare demonstrează capacitatea noastră de a oferi o platformă flexibilă orientată către nevoile din industrie. De asemenea, acest instrument este o dovadă a modului în care Luxoft colaborează cu multe blocuri din acest ecosistem dinamic pentru a crea soluții viabile pentru clienții noștri", a declarat Vasiliy Suvorov, Vicepreședinte Luxoft pentru Servicii tehnologice.

SuperCloud este o platforma de orchestrare pentru servicii de rețea în medii virtualizate (cloud, centre de date etc.) bazată pe tehnologii de  virtualizare și programare a rețelelor de ultimă generație (NFV - virtualizarea funcțiilor de rețea, SDN – rețele programabile). SuperCloud este extensibil prin servicii și aplicații independente de  furnizorii de orice tip (funcții de rețea virtualizate, infrastructura de virtualizare) și facilitează furnizorilor de servicii controlul asupra serviciilor de rețea dorite în medii virtualizate proprii sau  închiriate, în condițiile atingerii garanțiilor contractate la nivelul resurselor virtuale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward