Luxoft și QNX colaborează pentru a dezvolta Sisteme Avansate de Asistență pentru Șoferi (ADAS)

17 decembrie 2015

Parteneriatul se axează pe tehnologii avansate care facilitează șofatul semiautonom

Parteneriatul se axează pe tehnologii avansate care facilitează șofatul semiautonom

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali și QNX Software Systems Limited, subsidiară a BlackBerry Limited, anunță un nou parteneriat tehnologic. Colaborarea urmărește dezvoltarea de sisteme ADAS pentru producătorii de echipamente originale și furnizorii de tip Tier 1.

Platforma QNX®OS va beneficia de expertiza Luxoft în crearea algoritmilor rutieri de computer vision. Aceștia ajută la detectarea de obiecte de pe un traseu rutier cum ar fi vehiculele, pietonii, fațadele clădirilor și semnele de circulație. Platforma va fi prevăzută cu un sistem de refacere a traseului rutier. În dezvoltarea acestui sistem, Luxoft va utiliza modulul proprietar de software CVNAR™, care incorporează soluții pentru realitatea augmentată precum navigația, punctele de interes (POI) sau marcarea destinațiilor. Modulul CVNAR™ al Luxoft poate fi integrat cu sistemele de heads-up și display-uri de tip LCD, și oferă suport inclusiv pentru ochelarii inteligenți.

"QNX este cel mai important furnizor de soluții pentru infotainment-ul auto și dezvoltă sisteme de operare fiabile pentru mai mult de 60 de milioane de vehicule. Suntem bucuroși să lucrăm alături de QNX și să oferim tehnologii inovatoare ADAS producătorilor auto globali și furnizorilor Tier 1. Luxoft a investit constant în tehnologiile de realitate augmentată și computer vision, componente de bază ale vehiculelor autonome. Împreună cu sistemul de operare al QNX Software Systems,  punem la dispoziția clienții noștri funcționalități cheie pentru a dezvolta soluții care permit adoptarea de sisteme ADAS”,  a declarat Georg Doll, Managing Director Luxoft Automotive.

QNX Software Systems oferă un portofoliu complet de soluții de infotainment, sisteme de navigație și siguranță, și soluții de acustică utilizate în zeci de milioane de vehicule din întreaga lume. În prezent, peste 40 de producători de echipamente originale (OEM) din industria auto utilizează software-ul QNX.

"Luxoft are un portofoliu diversificat de tehnologii care ajută producătorii de echipamente auto originale și furnizorii Tier 1 să adopte soluții ADAS tot mai integrate. Ca urmare a acestui parteneriat, clienții noștri vor beneficia de tehnologia  QNX OS, la noi standarde de siguranță,” a declarat Andrew Poliak, Director Global al Business Development, Software Systems QNX.

 

Despre QNX Software Systems Limited

QNX Software Systems Limited, subsidiară a BlackBerry Limited, este un important furnizor de sisteme de operare, middleware, instrumente de dezvoltare, și servicii profesionale pentru sisteme integrate conectate. La nivel mondial, lideri precum  Audi, Siemens, General Electric, Cisco, și Lockheed Martin folosesc tehnologia QNX pentru sistemele electronice ale mașinilor, dispozitive medicale, sisteme de automatizare industriale, routere de rețea și alte aplicații.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.qnx.com/

Despre Luxoft

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT) este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, cu precădere companii multinaționale. Luxoft oferă dezvoltare personalizată de software și suport pentru aplicații de bază și aplicații vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare și consultanță în tehnologie. Soluțiile Luxoft sunt bazate pe produse și platforme proprietare, care au un impact direct asupra rezultatelor de afaceri ale clienților și se concentrează, în permanență, pe inovație.

Compania dezvoltă soluții și livrează servicii din 24 de centre de livrare dedicate, din lumea întreagă. Luxoft numără peste 10.000 de angajați în 27 de birouri din 15 țări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest și de Est, Asia Pacifică și Africa de Sud.  Luxoft este înregistrată în Tortola, Insulele Virgine Britanice, are centrul operațiunilor în Zug, Elveția și este listată pe bursa de la New York.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.luxoft.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward