Maguay va participa la Dreamhack Masters Bucharest 2014!

16 octombrie 2014

Cel mai important eveniment de gaming al acestei toamne, DreamHack Masters Bucharest 2014 (31 octombrie – 2 noiembrie), organizat de Computer Games, se bucură de susținerea companiei Maguay, cel mai important producător autohton de PC-uri de gaming.

Maguay va participa la Dreamhack Masters Bucharest 2014!

Cel mai important eveniment de gaming al acestei toamne, DreamHack Masters Bucharest 2014 (31 octombrie – 2 noiembrie), organizat de Computer Games, se bucură de susținerea companiei Maguay, cel mai important producător autohton de PC-uri de gaming.

Organizat anual începând cu 2012, DreamHack Bucharest aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de turneu.

Încă de la prima participare la DreamHack, standul Maguay a atras un număr impresionant de vizitatori care au dorit să testeze desktop-urile și laptop-urile de gaming Maguay, iar feedback-ul privind experiența de joc a fost mai mult decât pozitiv.

„Participăm pentru a treia oară la DreamHack în calitate de partener oficial. La ultimele două ediții sistemele de gaming Maguay au fost folosite atât de către echipa Computer Games cât și de partenerul Logitech, care a organizat competiții cu premii în cadrul standului său. De această dată însă, pe lângă showcase-ul în care vom prezenta cele mai tari sisteme de gaming din România, vom organiza și noi o secțiune de joc, unde vizitatorii noștri vor putea câștiga premii interesante, jucând titlurile preferate.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

În cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Haswell-E și cea de-a noua generație nVIDIA GeForce GTX. Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta gamerii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor. De asemenea, pentru sistemele achiziționate prin intermediul configuratorului DOMO - domo.ro/configurator, toți vizitatorii vor beneficia de un DISCOUNT SPECIAL DE 10%.

Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de partenerii DOMO, ASUS și Kingston.

Despre MAGUAY IMPEX

Maguay este un producător român de sisteme de calcul de tip portabile și desktop, sever/storage, recunoscut pentru gama de laptop-uri și stațiile grafice de înaltă performanță. Brand-ul se diferențiază de peste 21 de ani pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software. Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Conform unui studiu Kaspersky, 38% dintre utilizatori ar renunța la rețelele de socializare pentru a-și asigura confidențialitatea datelor pentru tot restul vieții

Un recent raport Kaspersky a arătat că patru din zece utilizatori (38%) ar renunța la conturile de pe rețelele de socializare pentru a fi siguri că datele lor rămân private pentru tot restul vieții. Temerile legate de protejarea confidențialității datelor în mediul digital i-au făcut pe utilizatori să fie mai preocupați de utilizarea și distribuirea informațiilor lor per...

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro....

Citește tot arrow_forward