Studiu de caz: platforma Mansion Pub permite plasarea comenzilor online pentru clientii restaurantului

22 noiembrie 2019

Mansion Pub e un restaurant – pub in Pitesti, celebru de peste 10 ani pentru mancarea gustoasa, atmosfera placuta si serviciul excelent. Au avut incredere in noi ca sa le dezvoltam prezenta online si sa imbunatatim experienta pentru clientii lor.

Studiu de caz: platforma Mansion Pub permite plasarea comenzilor online pentru clientii restaurantului

Clientul nostru avea nevoie sa poata vinde online, in plus fata de vanzarile din restaurant. Dorea sa poata ajunge la mai multi clienti si sa poata imbunatatii timpii de preparare si de livrare. Un alt obiectiv a fost imbunatatirea experientei de care beneficiaza clientii lor in local si de a colecta si utiliza feedback-ul lor mai usor. In plus, aveau nevoie de ajutor legat de imaginea de brand si marketing.

Website responsiv

Website-ul pe care l-am dezvoltat pentru ei a fost optimizat pentru dispositive mobile si le permite clientilor sa vada produse si descrierile lor detaliate, produse similare sau complementare, sa faca rezervari si sa comande online.

Pentru a optimiza si mai mult procesele de business ale clientului nostru, am incorporat in site si functionalitati SEO, l-am integrat cu Google Analytics si cu functionalitati de e-commerce.

Clientul poate gestiona cu usurinta continutul site-ului, adauga produse, descrieri si imagini, vedea statistici pentru fiecare produs si care s-a vandut mai bine intr-un interval de timp, analiza vanzari si optimiza ofertele pentru a raspunde cat mai bine cererii.

Receptionarea comenzilor

Am dezvoltat o aplicatie care printeaza comenzile si rezervarile la bucatarie, in timp real, si o aplicatie mobila care trimite notificari push in timp real catre proprietarul restaurantului, seful de sala si ceilalti angajati, pentru fiecare rezervare si comanda. Asta ii ajuta sa se sincronizeze, sa gestioneze mai usor cerintele clientilor si sa inceapa mai repede prepararea, ceea ce duce la o servire mai buna si mai rapida.

Acces rapid la meniu

Daca sunt in restaurant, clientii pot pur si simplu sa scanaze codul QR sau tag-ul NFC de pe cartonasele de pe fiecare masa, pentru a accesa cu usurinta meniul de pe site.

Mentinerea loialitatii clientilor

Site-ul este integrat cu o solutie CRM pentru inregistrarea comenzilor si printarea lor automata in bucataria restaurantului, pentru a demara mai rapid procesul de preparare, ceea ce duce la scurtarea timpului de servire.

Site-ul permite exportarea listelor cu clienti in vederea remarketing-ului, din moment ce clientii isi completeaza numele si datele de contact pentru rezervari si comenzi de livrare si isi dau acordul ca restaurantul sa pastreze si sa foloseasca aceste informatii, pentru a ii tine la curent cu ofertele speciale.

Obtinerea feedback-ului de la clienti

In plus fata de informatiile obtinute prin analizarea comportamentului clientilor pe site, l-am ajutat pe clientul nostru sa obtina o mai buna perspectiva asupra experientei clientilor sai si sa gaseasca modalitati de a imbunatati nivelul de satisfactie al acestora: tag-uri NFC si coduri QR sunt folosite pentru a directiona clientii catre un chestionar online, simplificand felul in care acestia pot oferi feedback despre experienta pe care au avut-o in restaurant sau comandand online.

Pentru a ajuta Mansion Pub sa atraga mai multi clienti si sa mentina atentia celor existenti, am completat solutia noastra cu un pachet de servicii de marketing online, promovarea restaurantului prin articole de blog si advertoriale, Facebook, Google, SEO si profile pe site-uri care listeaza si firme din domeniile HoReCa. Un specialist de marketing se ocupa de promovarea online si este la dispozitia clientului pentru orice intrebare.

BENEFICIILE CLIENTULUI PENTRU CA A LUCRAT CU NOI
  • cresterea vanzarilor online: Mansion Pub vinde acum de 3 ori mai mult prin comenzi online si telefonice, datorita site-ului
  • imbunatatirea comunicarii de brand si cresterea notorietatii
  • livrari mai rapide si serviciu mai bun, precum si o mai buna intelegere a experientei clientilor, datorita functionalitatilor de analiza integrate cu site-ul si chestionarelor de satisfactie
  • un sistem complex care a inclus toate componentele de care avea nevoie, precum si sfaturi si asistenta disponibile in orice moment

Roweb Development

Suntem o companie de software, certificata Microsoft, cu peste 15 ani de experienta in implementarea de proiecte complexe, la cel mai ridicat nivel de securitate, atat pentru clienti corporate, cat si pentru clienti aflati in dezvoltare.Avand o prezenta puternica pe piata nationala, cu birouri in 5 orase mari din Romania- Bucuresti, Craiova, Pitest...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Cum schimba tehnologiile practicile de management ale resurselor umane?

Tehnologia schimba in mod fundamental modul in care departamentele de resurse umane mentin relatiile cu angajatii, organizeaza documentele si analizeaza performantele echipelor. Folosite eficient, sistemele software fac munca specialistilor din domeniul resurselor umane mult mai productiva si sporesc gradul de multumire a angajatilor. Sa vedem cum au transformat tehnologiile practicile de manageme...

Citește tot arrow_forward

Experți SAS și Deloitte România: Apar noi soluții tehnologice antifraudă, însă companiile trebuie să asigure cooperarea între departamentele antifraudă și de conformitate

Un caz obișnuit de fraudă este depistat în medie într-un interval de 14 luni și provoacă pierderi de peste 8.000 USD/lună, potrivit Raportului adresat Națiunilor din 2020 emis de Asociația Examinatorilor de Fraudă (Association of Certified Fraud Examiners - ACFE).

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs 2019 și-a desemnat câștigătorii în cadrul Demo Day

Not This Time Pal, CNEO, Heimdall, Trusty Camera și Knosis.ai sunt câștigătorii premiilor „Best Pitch”, „Best Product”, „Best Business”, „Startup of the Year” și „Scaleup of the Year”

Citește tot arrow_forward