MarkDay ’14: Strategii de marketing online în funcţie de cultura ţării!

15 octombrie 2014

Andre Alpar este fondatorul agenţiei germane de SEO şi marketing digital AKM3, specializată în campanii de profil atât pentru Europa, cât şi pentru ţări din afara continentului. Managerul va participa la cea de-a doua ediţie MarkDay în calitate de speaker şi va explora în workshop-ul susţinut viitorul căutărilor online.

MarkDay ’14: Strategii de marketing online în funcţie de cultura ţării!

“If you know the never-changing basics and are able to differentiate between their various elements, then the ever-changing online marketing world isn’t scary anymore but instead full of opportunities.” – Andre Alpar

Andre Alpar este fondatorul agenţiei germane de SEO şi marketing digital AKM3, specializată în campanii de profil atât pentru Europa, cât şi pentru ţări din afara continentului. Managerul va participa la cea de-a doua ediţie MarkDay în calitate de speaker şi va explora în workshop-ul susţinut viitorul căutărilor online.

Andre a transmis câteva mesaje comunităţii specialiştilor de marketing din România. Acesta a vorbit despre influenţa pe care o are cultura unei țări în planificarea unei strategii de marketing online, dacă tot se vorbeşte despre preluarea modelelor de dezvoltare ale Statelor Unite.

În special când e vorba de SUA, trebuie să pregătim de dinainte explicații clare care să evoce înțelegerea și empatia companiilor de acolo cu situația Europei. Trebuie subliniat că nu este peste tot aceeaşi situație şi nici acelaşi context în fiecare țară. De asemenea, dai dovadă de lipsă de perspectivă dacă presupui că fiecare țară preia modelul dezvoltării Statelor Unite; este doar un pas din parcursul spre descoperire. Am observat cazuri în care funcțiile webului se folosesc diferit în fiecare țară, spune Andre.

„Localizarea tradițiilor regionale este o strategie obligatorie, iar cele mai bune rezultate se pot obține numai colaborând cu localnici și nativi.”

Andre susţine că este nevoie de foarte multă muncă pentru a atinge excelenţa. Să cercetezi piața, clienții și nevoile lor și să poți veni în întâmpinarea lor solicită mult timp și efort. Trebuie să ai multă voință și putere ca să poți propulsa un start-up la un nivel de ridicat. De asemenea, de obicei un astfel de proiect cere investiții mai ridicate față de cât se estimează inițial.

În data de 31 octombrie, la Grand Hotel Italia 5* din Cluj Napoca, Andre va vorbi despre cele cele mai importante 5 trenduri ale procesului de căutare. Acesta va explica cum căutarile şi actul de căutare în sine au schimbat modul în care oamenii interacţionează cu calculatoarele.

Alături de Andre vor susţine workshop-uri în cadrul evenimentului: Luke Brynley – Jones (Founder al Our Social Times) , Ilyan Kovatchev (Founder şi Creative Director al ilyan.com) şi Adelina Oprea (Marketing Manager al LaRedoute).

Înregistrează-te acum pentru a beneficia de o reducere de 30 %!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

Campania, numită SneakyPastes, a folosit adrese de e-mail de unică folosință pentru a răspândi infecția prin phishing, înainte de a descărca malware-ul, în etape, utilizând mai multe site-uri gratuite. Această abordare, cu un cost redus, dar eficientă, a ajutat grupul să atace în jur de 240 de victime, din 39 de țări din întreaga lume, printre care e...

Citește tot arrow_forward

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

In cele ce urmeaza, dorim să evidențiem pe scurt cele mai importante 15 motive care ar trebui să determine decizia de implementare a unui sistem de tip ERP.1. CompetițiaAi ajuns cu mult efort, sacrificii, și desigur inspirație și creativitate unde ești acum cu firma ta.În decursul timpului te-ai confruntat sau cel puțin te-ai comparat cu concurența.Ei bine, implementarea unui siste...

Citește tot arrow_forward

Implementare abas ERP la SC Apulum SA Alba Iulia

Situatia initiala Aplicatii dezvoltate intern pentru Vânzari, Achizitii, Gestiune stocuri, Normare/Salarizare.Aplicatie separate (dezvoltata de furnizor local) pentru ContabilitateCele doua aplicatii nu erau conectate între ele, astfel ca datele se operau de doua ori.Situatia initiala Punct forte: se utiliza scanare etichete cu coduri de bara la intrarea în stoc a produselor fini...

Citește tot arrow_forward