Mediul de afaceri se schimbă drastic. Sunteți pregătiți să îi faceți față?

23 octombrie 2015

În conformitate cu trendurile tehnologice progrozate de Gartner, soluțiile informatice oferite de SIVECO România susțin dezvoltarea businessului

În conformitate cu trendurile tehnologice progrozate de Gartner, soluțiile informatice oferite de SIVECO România susțin dezvoltarea businessului

Cei mai mulți manageri își planifică succesul afacerii lor în funcție de rezultatele financiare obținute în anii precedenți. Dar dacă anii care vin vor fi total diferiți de ce a fost în trecut?

Potrivit unui studiu recent al companiei Gartner, liderul mondial în cercetarea de piață din domeniul IT, “Mediul de afaceri digital este în creștere. 50% dintre companii și-au propus să devină digitale în următoarele 24 de luni, și 83% în trei până la cinci ani, ceea ce va produce presiuni mari asupra angajaților din companii”. (Digital Business Is Here Now, 18 martie 2015)

Dacă aceasta este realitatea, atunci trebuie să existe și soluții! SIVECO România împărtășește pe deplin tendințele tehnologice prognozate de Gartner și sprijină, de mai bine de 23 de ani, organizațiile care își doresc să se adapteze noilor cerințe mondiale și să își crească performanțele, prin adoptarea unor soluții informatice.

„Cred cu tărie în viziunea exprimată de Gartner, aceea că tehnologia poate conecta nu doar oamenii cu afacerile lor, dar poate conecta oamenii cu afacerile lor și cu lucrurile care îi înconjoară, în vederea creșterii eficienței businessului. Pentru a sprijini organizațiile în migrarea către un mediu de afaceri digital, noi dezvoltăm și implementăm sisteme informatice inovative, ce oferă un important avantaj competitiv clienților noștri pregătiți pentru viitor”, spune Florin Ilia, Președinte și Director General SIVECO România.

Prin proiectele de informatizare pe care le implementează, SIVECO generează un impact pozitiv asupra principalelor domenii ale economiei: educația, sănătatea, agricultura, administrația și mediul de business.

Prin proiectele de eLearning implementate la nivel mondial, SIVECO încearcă să creeze „punți” între profesori și elevii nativ digitali. Punându-le la dispoziție soluții educaționale adecvate și dispozitive moderne, profesorii se pot conecta mult mai ușor cu elevii lor, pot vorbi „pe limba lor” și îi pot pregăti mai bine pentru viitor.

În același timp, sistemul de îngrijire a sănătății are nevoie de tehnologii moderne, care să permită intervenții rapide și monitorizarea permanentă a pacienților, precum și mobilitate pentru cei care sunt responsabili de sănătatea cetățenilor.

De asemenea, prin soluțiile de tip eAgriculture, dedicate fermierilor din România, SIVECO facilitează managerilor de ferme urmărirea și controlul în timp real a executării lucrărilor agricole, de oriunde ar fi și de pe orice dispozitiv au la îndemână, inclusiv smartphone sau tabletă.

În prezent, SIVECO deține un portofoliu de peste 1.600 de clienti din sectorul public și privat, care folosesc sisteme informatice pentru a-și optimiza afacerea conform tendințelor actuale. Printre soluțiile de succes pe care SIVECO le oferă clienților săi se numără aplicații pentru gestiunea resurselor întreprinderilor (Enterprise Application Suite), aplicații pentru gestiunea documentelor și a fluxurilor de lucru, soluții pentru instruirea angajaților (eLearning), soluții de tip tablou de bord (Business Intelligence), soluții eHealth, eGovernment, eAgriculture și soluții eCustoms.

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward