MWC 2014: G Data isi va prezenta solutiile inteligente de securitate la Barcelona

17 februarie 2014

Managementul dispozitivelor mobile, securitatea dispozitivelor companiilor si controlul parental, au fost adaugate pachetelor existente.

MWC 2014: G Data isi va prezenta solutiile inteligente de securitate la Barcelona

G Data isi va prezenta noua generatie de solutii de securitate mobile pentru companii si consumatori la Mobile World Congress 2014, in Barcelona. G Data Internet Security for Android este solutia folosita pentru protectia telefoanelor inteligente si tabletelor. Solutia inteligenta de securitate asigura protectie impotriva programelor spyware si a site-urilor cu continut periculos, dar si impotriva consecintelor neplacute ale pierderii dispozitivului – plus control parental pentru utilizatorii tineri. Desigur, atractia principala este noul sistem de management pentru dispozitivele mobile. Companiile il pot folosi pentru un control al BYOD, pentru a preveni atacurile cibernetice asupra infrastructurii IT prin dispozitivele mobile integrate. G Data se va afla la Standul 6B40, Pavilionul 6, de la Mobile World Congress 2014, in perioada 24-27 februarie.
Protectie  completa pentru smartphone-uri si tablete
G Data Internet Security for Android ofera protectie totala pentru dispozitivele mobile. Pe langa protectia impotriva programelor malware, a aplicatiilor periculoase sau a navigarii pe Internet, programul protejeaza impotriva consecintelor pierderii sau furtului. Smartphone-urile pot fi localizate, iar datele stocate pot fi sterse de la distanta, protejandu-le de accesul tertilor.
Protectia antiphishing imbunatatita, navigarea pe Internet si scannerul malware folosesc acum o conexiune Cloud pentru a detecta si dezactiva chiar si cele mai recente pericole. 
Datorita controlului parental integrat, utilizatorii tineri de Internet vor putea naviga in siguranta in viitor. Parintii pot bloca, cu usurinta, continutul web neadecvat, controleaza accesul la aplicatiile instalate si pot bloca trimiterea sau primirea apelurilor.
Business Generation 13: securitatea dispozitivelor mobile, permanent tinuta sub control
Dispozitivele mobile sunt integrate in noua versiune a solutiilor G Data pentru retele, ca si clienti de antivirus complet acoperiti. Prin imbunatatirea modulului de management al dispozitivelor mobile, administratorii de retele pot controla in mod confortabil toate tabletele si telefoanele inteligente din retea.
Toate setarile de securitate, cum ar fi initierea scanarilor, configurarea protectiei prin parole ale aplicatiilor importante, securizarea contactelor de servici sau setarea protectiei antifurt,  pot fi gestionate printr-o consola centrala de management.
Expertii G Data si problemele de securitate la Mobile World Congress 2014
Amenintari in 2014
Care au fost amenintarile generate de infractori si cum a decurs dezvoltarea programelor malware in ultimele 12 luni? La ce se pot astepta utilizatorii in viitor?
BYOD –  un cal troian pentru companii
Ce riscuri reprezinta, pentru companii, telefoanele si tabletele folosite in interes de servici? Din ce trebuie sa fie alcatuita o solutie eficienta de securitate? Comoditate versus siguranta!
IT Security Made in Germany –  scandalul NSA si consecintele acestuia
Care este modul in care actioneaza hotii de date si spionii impotriva companiilor vizate? Cum se pot proteja companiile si utilizatorii? Ce reprezinta IT Security Made in Germany?

G Data Software

Securitatea IT a fost inventata in Germania: G DATA Software AG este pionier in industria de antivirusi. Au trecut mai bine de 30 de ani de cand compania, fondata in Bochum in 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virusilor. In momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume.&nb...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward