NETOPIA mobilPay, prima platformă completă de plăți care oferă comercianților posibilitatea de a accepta plăți în Bitcoin

04 decembrie 2014

NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți online cu cardul din România și liderul plăților mobile de pe piața locală, anunță integrarea tranzacțiilor cu Bitcoin, cea mai utilizată monedă virtuală descentralizată din lume.

NETOPIA mobilPay, prima platformă completă de plăți care oferă comercianților posibilitatea de a accepta plăți în Bitcoin

NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți online cu cardul din România și liderul plăților mobile de pe piața locală, anunță integrarea tranzacțiilor cu Bitcoin, cea mai utilizată monedă virtuală descentralizată din lume. Astfel, peste 6.000 de comercianți parteneri mobilPay vor avea acces instant la procesarea Bitcoin, fără costuri suplimentare de dezvoltare.

Potrivit reprezentanților NETOPIA mobilPay, compania va procesa Bitcoin în urma unui parteneriat încheiat cu BTCXChange.ro, platforma locală de tranzacționare a monedei virtuale, care numără, în prezent, peste 3.000 de utilizatori și care a tranzacționat, în 2014, plăți Bitcoin în valoare de 2,5 milioane dolari.

„Odată cu integrarea Bitcoin, facem încă un pas în viitor, iar mobilPay devine singura platformă regională care integrează toate metodele posibile de plată: card, mobil, SMS, cash, transfer bancar, apel telefonic și închidem, momentan, cercul cu Bitcoin. Toți comercianții parteneri mobilPay au acces instant, fără efort și costuri de dezvoltare la toate aceste metode de plată”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

„Potențialul Bitcoin, dar mai ales al tehnologiilor ce stau la baza lui, este fenomenal, fiind fundamentul următorului pas evolutiv în tot ce înseamnă on-line, nu neapărat doar servicii de plată. Dorim să susținem orice inițiativă a comunității Bitcoin din România, dezvoltatori, comercianți și utilizatori. Suntem deschiși spre viitor", adaugă Antonio Eram.

În urma parteneriatului cu BTCXChange.ro, NETOPIA mobilPay reușește să devină primul procesator complet de plăți din România, care include și criptomoneda.

„Știrile din zilele noastre vor deveni, într-un viitor apropiat, momente de referință în dezvoltarea pieței de criptomonedă din lumea întreagă. Marcăm debutul formării unor ecosistem descentralizat și, totodată, concretizarea eforturilor comunității depuse pentru extinderea sa. Creșterea spectaculoasă a prețului de la un an la altul, cât și rata de adopție rapidă, ne fac să privim cu încredere spre viitor”, afirmă Cristian Cora, COO BTCXChange.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward