Noutăţi în Symantec Data Loss Prevention 12.5

12 iunie 2014

Organizațiile cheltuiesc sume importante pentru securitate și cred că sunt protejate în mod corespunzător, dar scurgerile de informații continuă să afecteze consumatorii, companiile și organizațiile guvernamentale - numărul incidentelor a crescut cu 62 de procente în 2013.

Organizațiile cheltuiesc sume importante pentru securitate și cred că sunt protejate în mod corespunzător, dar scurgerile de informații continuă să afecteze consumatorii, companiile și organizațiile guvernamentale - numărul incidentelor a crescut cu 62 de procente în 2013. Suprasolicitate și lipsite de personal, echipele de securitate încearcă să combine produse de securitate ce nu au fost concepute pentru a funcționa împreună. Acest lucru face organizațiile să fie mai vulnerabile la scurgerile de informații și crește în același timp complexitatea operațională.

Symantec Data Loss Prevention 12.5 aduce caracteristici ce vă oferă un control mai bun al datelor confidențiale și simplifică administrarea politicilor de securitate inclusiv:

    - Permițându-le proprietarilor de date să ia măsuri directe la încălcarea politicilor prin intermediul unui portal on-line.

    - Oferindu-vă mai mult control asupra datelor utilizate pe endpoint-uri prin intemediul suportului pentru platforme noi precum Mac OS X și Windows 8.1

    - Simplificând implementarea și administrarea sistemului de prevenire a pierderii datelor cu cerinţe de sistem reduse.

9 motive pentru a actualiza soluția

1. NOUTATE! Self-Service Remediation Portal permite proprietarilor de date să vizualizeze și să remedieze încălcările politicilor de securitate direct dintr-un portal online inuitiv și să optimizeze procesul de remediere al incidentelor.

2. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Agentul Endpoint descoperă date stocate pe sisteme cu Mac OS X, descoperă, monitorizează și protejează desktop-uri virtuale și aplicații găzduite de Citrix XenApp 6.5, VMware View și Microsoft Huper-V și monitorizează date transferate prin intermediul protocolului Microsoft Remote Desktop (RDP).

3. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Administrarea agenților Endpoint oferă raportare îmbunătățită a stării agentului și implementare flexibilă a diferitelor configurații de grup pentru agenți dintr-un singur server endpoint.

4. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Endpoint Communications permite mai multor agenți endpoint să se conecteze la un server endpoint ceea ce îmbunătățește scalabilitatea sistemului și reduce numărul de servere necesare.

5. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Endpoint Indexed Document Matching evaluează documente pentru potrivirea conținutului pe sisteme endpoint în timp real și oferă control mai mare asupra datelor atunci când utilizatorii nu sunt conectați în rețea.

6. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Exact Data Matching detectează cu mai multă acuratețe datele structurate (baze de date, foi de calcul) ce conțin fraze complexe multi-cuvânt precum și fraze în limba Chineză, Japoneză și Koreană reducând astfel numărul de incidente de tip fals pozitiv.

7. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Mobile Email Monitor detectează email-uri confidențiale descărcate de utilizatori pe dispozitive Android și iOS prin intermediul protocolului Micrososft Exchange ActiveSync și oferă vizibilitate îmbunătățită pentru politici BYOD.

8. ÎMBUNĂTĂȚIRE! Network Monitor detectează datele confidențiale trimise prin noua versiune Internet Protocol, IPv6.

9. NOUTATE! Single Server Installation vă permite să implementați platforma Enforce, serverele de detecție și baza de date Oracle pe un singur server fizic pentru sucursale sau organizații de mici dimensiuni și reduce costurile hardware și de mentenanță.

Despre ROMSYM DATA SRL

Romsym Data este o companie specializata in distributia de software
si oferirea de solutii complete IT; unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Xara), managementul afacerilor ( SAP Business Objects, IBM SPSS), soft stiintific, sisteme Open Source.

Despre Symantec

Fondată în 1982, compania Symantec, a evoluat pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de software din lume, cu mai mult de 18.500 de angajați în peste 50 de țări. Symantec oferă soluţii de securitate, stocare și gestionarea sistemelor pentru a-şi ajuta clienții – de la companii mici la cele mai mari organizații cu sedii la nivel global – să securizeze informațiile împotriva riscurilor, mai complet și mai eficient decât oricare altă companie.

Romsym Data

Romsym Data

Romsym Data a fost fondată în anul 1992, din dorinţa de a oferi pe piaţa românească software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribu...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
ABBYY FineReader

ABBYY FineReader® 14 Professional transformă cu precizie textele din documente care conţin doar imagini în formate editabile, inclusiv Microsoft Office şi fişiere PDF în care se pot efectua căutări, oferindu-vă posibilitatea de a le reutiliza conţinutul, de a eficientiza arhivarea şi de a le regăsi mai rapid. FineReader elimină nevoia de a reintroduce documentele pr...

Citește tot arrow_forward
Adobe Creative Cloud for Teams

Adobe Creative Cloud for teams este un pachet de membru conceput pentru afaceri si grupuri de lucru, ce ofera acces la aplicatiile Adobe Creative Suite® si, in plus, la Adobe Photoshop® Lightroom® si Adobe Acrobat® XI, Adobe Muse,™ Adobe Edge Tools & Services si multe altele. Ca membru activ puteti descarca si utiliza ultimele versiuni de software pe masura ce devin ...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Explozia numărului de dispozitive inteligente poate aduce în casele utilizatorilor gadgeturi cu probleme severe de securitate informatică. Specialiștii de la Bitdefender au identificat recent o serie de vulnerabilități în camera de supraveghere Guardzilla, un model extrem de popular pe piață și vândut la un preț convenabil, folosit pentru monitorizarea locuinței. Caren...

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

Peste 900.000 de utilizatori au fost vizați de malware pretinzând a fi jocuri video populare, în decurs de un an

Infractorii cibernetici profită de cererea tot mai mare de jocuri video, distribuind malware prin intermediul unor pretinse copii ale celor mai populare, arată o cercetare Kaspersky. Peste 930.000 de utilizatori au fost vizați de astfel de atacuri, în ultimele 12 luni, între iunie 2018 și începutul lunii iunie 2019. Peste o treime dintre atacuri s-au concentrat pe numai trei ...

Citește tot arrow_forward