Omnilogic a devenit distribuitor VAD pentru BUFFALO Technology in Romania, Croatia, Slovenia si Serbia!

26 iunie 2014

OMNILOGIC anunta incheierea unui contract de distributie cu un nou partener important de tehnologie: BUFFALO TECHNOLOGY, lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de solutii de stocare si solutii wireless.

OMNILOGIC anunta incheierea unui contract de distributie cu un nou partener important de tehnologie: BUFFALO TECHNOLOGY, lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de solutii de stocare si solutii wireless.

BUFFALO Technology este un furnizor lider mondial de solutii de retea inovatoare atat pentru acasă cat si pentru afaceri. Produsele de stocare ale companiei se adresează nevoilor individuale dar si de business, oferind dispozitive de stocare eficiente din punct de vedere al costurilor, de tip NAS, hard disk-uri portabile si routere Wireless LAN, care toate impreuna oferă o solutie completă si integrată pentru birourile mici sau pentru mediul digital de acasă.

Portofoliul de produse BUFFALO include dispozitivele TeraStation NAS care sunt special concepute pentru a aduce stocarea din tipul de organizatie enterprise catre organizatiile mici si mijlocii. Gama LinkStation de produse NAS, aduce multimedia la domiciliu. LinkStation Live si LinkStation Mini vă permite să creati o locatie centrală pentru a stoca fisiere, fotografii si muzică, simplu si usor. Gama Nfiniti™ usor de utilizat, produse de retea  wireless de înaltă performantă pentru SMB si utilizatori finali, cu tehnologia AOSS ™ (AirStation One-Touch Secure System) incorporata, permite utilizatorilor să construiască si să gestioneze retele fără fir securizate la domiciliu sau la birou, prin simpla apăsare a unui buton. 
Mai multe informatii despre BUFFALO si despre gama de produse sunt disponibile pe website-ul oficial www.buffalo-technology.com

Puternicele aliante din industria internationala ale BUFFALO cu alte companii precum Intel, Broadcom™, Nintendo si Microsoft i-au permis companiei BUFFALO să fie lider in industrie si sa dezvolte cele mai noi tehnologii în niste instrumente practice atat pentru afaceri cat si pentru utilizarea lor acasă.

Astazi intreprinderile mici si mijlocii operează în acelasi mediu critic ca si concurentii de tip enterprise. Si la fel ca si organizatiile mari, IMM-urile trebuie, de asemenea, să se ocupe de volume mari de date, pe care să le mentină la un inalt nivel de actualizare, permanent. BUFFALO Technology este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme NAS, wireless si multimedia care oferă solutii inovatoare care să răspundă acestor nevoi. A avea acces consistent si sigur la date critice din orice colt al casei, din gradina sau birou, este acum mai usor ca niciodată.

Noul parteneriat ii va permite lui Omnilogic sa ofere premiata gama BUFFALO de produse de  stocare si de produse wireless catre vasta sa retea de distributie.
"Colaborarea cu Omnilogic si acoperirea teritoriala a mai multor piete (România, Serbia, Croatia si Slovenia), vor reprezenta noi oportunităti pentru BUFFALO si, de asemenea, va ajuta mai multi retaileri si revanzatori sa beneficieze de portofoliul extins de produse de la BUFFALO" a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

Gabriel Marin, Director General la Omnilogic, a declarat: "Pe măsură ce afacerea noastră de distributie se dezvolta, colaborarea cu un producător inovativ de dispozitive de stocare si de retea, cum este BUFFALO, care este bine cunoscut în piata internatională, va consolida si mai bine portofoliul nostru de produse."

"Gama noastră largă de produse oferă companiilor din Europa solutii de date, stocare, securitate si solutii de networking care să răspundă nevoilor lor de afaceri. Suntem acum în pozitia de a fi un furnizor cheie pentru oricine necesită o solutie NAS - fie ca sunt consumatori, intreprinderi mici si mijlocii sau organizatii mari, de tip enterprise. Canalul de distributie este crucial pentru acest proces, asa incat am incheiat parteneriate strategice noi pentru a creste forta noastră de vânzări în întreaga regiune europeană. ", a declarat Dmitry Tanyukhin, Director Emerging Markets la BUFFALO Technology.

Informatii despre BUFFALO

BUFFALO este un producător global de dispozitive de stocare inovatoare, multimedia si produse wireless de retea pentru acasă si pentru afaceri mici si mijlocii. Compania este recunoscută ca fiind numărul 1 dintre producatorii de periferice pentru PC  în Japonia, si a fost lider de piata la nivel mondial 6 ani la rand pe zona de consum NAS. Cu sediul în Japonia, BUFFALO Technology are birouri în Marea Britanie, Franta, Olanda, Germania, SUA si Taiwan. Pentru mai multe informatii, vizitati www.BUFFALO-technology.com.

Informaţii despre Omnilogic

Înfiinţată în 1992, Omnilogic – un important distribuitor IT&C cu valoare adaugata din România şi regiunea Adriatică - a lansat în mod constant unele dintre tehnologiile de vârf din lume atât în România, cât şi pe piaţa regională SEE. Omnilogic este specializată nu numai în vânzarea de produse complexe IT&C, cu valoare adăugată, cum ar fi sisteme high-end, soluţii de stocare, software specializat, soluţii de telecomunicaţii şi reţelistică, ci a fost si un pionier (începând din 2008) pe piaţa regională pentru servicii de tip Cloud cum ar fi IaaS (Infrastructure-as-a-Service), SaaS (Software-as-a-Service) şi AaaS (Applications-as-a-Service), toate livrate din propriu centru de date dedicat, certificat Tier-3 internaţional, situat în cadrul sediului său central din Bucureşti/Otopeni.

Portofoliul Omnilogic de Parteneri de tehnologie include, cu mici excepţii, toţi marii producători de hardware şi software IT&C din ultimele două decenii, cum ar fi Oracle, Cisco, IBM, VMWare, EMC, Dell, etc.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește tot arrow_forward