Omnilogic a devenit distribuitorul regional pentru ZTE Corporation in Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bulgaria si R.Moldova

31 iulie 2014

OMNILOGIC anunta incheierea contractului de distributie cu ZTE Corporation, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente de telecomunicatii si solutii de networking. Prin acest contract, Omnilogic a devenit astfel distribuitorul regional pentru ZTE Corporation in Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bulgaria si Republica Moldova.

OMNILOGIC anunta incheierea contractului de distributie cu ZTE Corporation, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente de telecomunicatii si solutii de networking. Prin acest contract, Omnilogic a devenit astfel distribuitorul regional pentru ZTE Corporation in Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bulgaria si Republica Moldova.

ZTE Corporation a fost infiintata in 1985, la Shenzhen, in China, si deruleaza in prezent activitati in peste 160 de tari. ZTE produce echipamente pentru retele de telecomunicatii fixe, mobile, pentru retele optice si de voce/date, inclusiv cele pentru retele inteligente de ultima generatie.

Oferind la acest moment gama de produse cea mai cuprinzatoare din industrie si solutii end-to-end, ZTE furnizeaza tehnologie de ultima generatie atat operatorilor telecom, cat si utilizatorilor din zona enterprise, intreprinderilor mici si mijlocii si, nu in ultimul rand, agentiilor guvernamentale din nenumarate tari din lume.

Astfel ZTE ofera atat solutii integrate wireline, wireless, terminale inteligente, cat si servicii cu valoare adaugata complementare (configurare, instalare, mentenanta etc). Expertiza si flexibilitatea companiei ZTE au sprijinit si sprijina operatorii de telecomunicatii si organizatiile mari si in egala masura business-ul mic si mijlociu sa-si atinga obiectivele de afaceri si sa ii sporeasca semnificativ nivelul de competitivitate.

Tehnologia ZTE este implementata de catre principalii operatori internationali mentionati si companii multinationale mentionati in Fortune-500. Nu in ultimul rand, compania este al patrulea cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, oferind dispozitive elegante si inteligente pentru consumatorii din intreaga lume.

"Omnilogic a adaugat un brand strategic in portofoliul sau prin obtinerea drepturilor de distributie cu valoare adaugata (VAD) pentru intreaga gama de produse ZTE in Romania, Serbia, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Republica Moldova.  Omnilogic va lansa incepand cu     1 august 2014 programe customizate dedicate canalului de vanzari cu un set de initiative care se vor adresa atat partenerilor traditionali din zona business-ului mic si mijlociu, cat si marilor integratori de sisteme. Aceste initiative se vor concentra pe identificarea recrutarii si certificarii de parteneri ZTE. Adoptand noile tehnologii şi beneficiind de calitatea, inovatia produselor ZTE, precum si raportul excelent pret/performanta, partenerii Omnilogic pot raspunde mai eficient la nevoile clienţilor lor." a declarat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.

"Parteneriatul dintre Omnilogic si ZTE Romania este o alaturare naturala a doua concepte privind forta de exprimare a elitelor. Primul il constituie rafinamentul, precizia si rapiditatea implementarilor de succes, iar cel de-al doilea il reprezinta inteligenta customizarii echipamentelor si serviciilor in linii de productie de inalta tehnologie si cu aportul propriilor institute de cercetare-dezvoltare. In fata noastra se astern premizele unei colaborari de lunga durata care va ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri oferindu-i o alta abordare parteneriala si nu in ultimul rand tehnologica prin prisma faptului ca ZTE Corporation este varful de lance al tehnologiilor customizate si totodata al parteneriatelor bazate pe consiliere directa si unicitate a produselor patentate. Congruenta celor doua medii intelectuale si productive ale Omnilogic si ZTE va asigura atat pietei interne cat si a tarilor din jurul Romaniei un acces mai eficient la liniile de productie din China, oferindu-le o cunoastere in direct a tehnologiilor de maine."  a declarat Lorian Vintila, Directorul General al ZTE Romania.

"Decizia noastra de a semna parteneriatul cu ZTE porneste in principal de la feedback-urile reseller-ilor nostri (atat din Romania cat si din regiune) cu privire la necesitatea orientarii solutiilor din portofoliul Omnilogic catre un brand nu numai extrem de competitiv, dar si adaptat la contextul actual al pietei IT, mai concret, care sa poata raspunde nu numai cerintelor inalte de calitate ale clientilor finali, dar si bugetelor din ce in ce mai stranse in care acestia trebuie sa se incadreze. Omnilogic crede ca solutiile ZTE sunt ideale pentru cerintele partenerilor nostri din regiunea Europei de Sud-Est. Gratie acestui parteneriat, Omnilogic va facilita accesul propriului canal de distributie la produsele si solutiile competitive ale ZTE" a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

Informatii despre ZTE CORPORATION

ZTE Corporation este un furnizor la nivel global, lider de echipamente de telecomunicatii si solutii de retea. Cu operatiuni in 160 de tari, compania este un lider în inovatie tehnologică, oferind produse superioare si solutii de business pentru clientii din intreaga lume. Fondata în 1985, ZTE este listata la bursele de valori din Hong Kong si Shenzhen si este cel mai mare companie echipamente de telecomunicatii listata din China.

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.zte.com.cn

In Romania, ZTE a deschis de curand la Timisoara un centru de servicii pentru monitorizarea retelelor telecom din 23 de state. Acest centru este deja operational si este deservit de aproximativ 250 de angajati. Centrul va furniza servicii de monitorizare a retelelor operatorilor din 23 de state membre si non-membre ale Uniunii Europene.

Informaţii despre Omnilogic

Înfiinţată în 1992, Omnilogic – un important distribuitor IT&C cu valoare adaugata din România şi regiunea Adriatică - a lansat în mod constant unele dintre tehnologiile de vârf din lume atât în România, cât şi pe piaţa regională SEE. Omnilogic este specializată nu numai în vânzarea de produse complexe IT&C, cu valoare adăugată, cum ar fi sisteme high-end, soluţii de stocare, software specializat, soluţii de telecomunicaţii şi reţelistică, ci a fost si un pionier (începând din 2008) pe piaţa regională pentru servicii de tip Cloud cum ar fi IaaS (Infrastructure-as-a-Service), SaaS (Software-as-a-Service) şi AaaS (Applications-as-a-Service), toate livrate din propriu centru de date dedicat, certificat Tier-3 internaţional, situat în cadrul sediului său central din Bucureşti/Otopeni.

Portofoliul Omnilogic de Parteneri de tehnologie include, cu mici excepţii, toţi marii producători de hardware şi software IT&C din ultimele două decenii, cum ar fi Oracle, Cisco, IBM, VMWare, EMC, Dell, etc. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.omnilogic.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward