Synergizer inaugureaza

31 iulie 2014

Compania romaneasca Synergizer Business Solutions a implementat sistemul intern automatizat de Helpdesk si inaugureaza astfel 'Centrul National de suport' pentru clientii de CAS CRM, Microsoft Dynamics NAV si Personal Salarizare.

Synergizer inaugureaza

Compania romaneasca Synergizer Business Solutions a implementat sistemul intern automatizat de Helpdesk si inaugureaza astfel 'Centrul National de suport' pentru clientii de CAS CRM, Microsoft Dynamics NAV si Personal Salarizare.

Ioana Razvan, Managing Partner Synergizer: "Sistemul de helpdesk este o parte dintr-o investitie mai larga a Synergizer in platforma CAS CRM, platforma ce asigura automatizarea si eficientizarea intregului flux de vanzare , implementare si suport. Compania isi propune astfel sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, reusind sa concureze umar la umar cu orice multinationala din industrie".

Toate companiile care utilizeaza aceste solutii vor putea apela, indiferent de localizarea geografica, la serviciile specialistilor companiei Synergizer. Acestea vor putea beneficia de activitati de intretinere si dezvoltare pentru solutiile software de tip ERP si CRM.

Sistemul automatizat de Helpdesk ofera o interfata web prin care clientii isi pot depune cererile de suport — tichetele , pot urmari statusul acestora si pot primi rezolvarea si raspunsurile aferente cererii in timp real.

Cererile pot fi transmise prin web, e-mail sau telefonic, dar indiferent de modalitatea realizarii acestora, vor fi inglobate si tratate in acelasi sistem unic de helpdesk.

Solutia detine in plus o componenta de FAQ (intrebari frecvente,) ceea ce ofera clientilor Synergizer accesul la o baza de cunostinte foarte valoroasa.

Sistemul de helpdesk este o parte dintr-o investitie mai larga a Synergizer in platforma CAS CRM, platforma ce asigura automatizarea si eficientizarea intregului flux de vanzare , implementare si suport.

Compania isi propune astfel sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, reusind sa concureze umar la umar cu orice multinationala din industrie.

Synergizer Business Solutions (www.synergizer.ro), partener certificat CAS Software AG si Microsoft Dynamics, este o companie specializată în implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii.

Compania implementează solutii de top ale unor companii lider în industria IT în domenii precum: BI, CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane. Experienta Synergizer în proiecte de implementare de solutii de business acoperă o largă diversitate de companii, cu un număr de angajati cuprins între 20 si 5000, din industrii precum: servicii, distributie, constructii, etc. Printre clientii Synergizer se numără: Adecco, Titan Mar, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda, Namicon, Ribeit Cluj,etc.

SYNERGIZER BUSINESS SOLUTIONS

Compania Synergizer implementează solutii de top ale unor companii lider în industria IT în domenii precum: BI, CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane. Experienta Synergizer în proiecte de implementare de solutii de business acoperă o largă diversitate de companii, cu un număr de angajati cuprins între 20 si 5000, din ind...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward