Oracle Database In-Memory face posibilă analiza datelor de business în timp real

12 iunie 2014

Într-o lume super-dinamică, hiper-conectată şi foarte mobilă, companiile au nevoie instantaneu de informaţie şi de timpi de reacţie foarte mici. Într-un asemenea mediu, companiile trebuie să fie în stare să acţioneze la fel de repede ca şi consumatorii lor, fie că e vorba de relaţii business-to-business sau business-to-consumer, pentru a livra experienţa pe care aceşti clienţi şi-o doresc.

Într-o lume super-dinamică, hiper-conectată şi foarte mobilă, companiile au nevoie instantaneu de informaţie şi de timpi de reacţie foarte mici. Într-un asemenea mediu, companiile trebuie să fie în stare să acţioneze la fel de repede ca şi consumatorii lor, fie că e vorba de relaţii business-to-business sau business-to-consumer, pentru a livra experienţa pe care aceşti clienţi şi-o doresc.

De ani de zile, companiile de tehnologie vorbesc despre “businessul în timp real”. Şi de ani de zile toţi aceşti vendori au livrat doar vorbe, pentru că nu au dispus de gama necesară de tehnologii de nivel global pentru a îndeplini această promisiune. Astăzi însă Oracle schimbă această paradigmă, deoarece numai Oracle le poate furniza clienţilor săi capabilităţi de procesare in-memory pentru aplicaţii, pentru software intermediar (middleware), baze de date şi sisteme. Oracle Database In-Memory extinde în mod transparent puterea Oracle Database 12c pentru a le permite organizaţiilor să descopere pe loc informaţii şi tendinţe specifice business-ului propriu, simultan cu o creştere a performanţei tranzacţionale. Cu ajutorul Oracle Database In-Memory, utilizatorii pot obţine răspunsuri imediate şi informaţii analitice referitoare la operaţiunile de business, care până acum se puteau obţine doar după mai multe ore de analiză a datelor. Acest lucru le va permite companiilor să ofere o experienţă mai rapidă şi mai bună atât clienţilor interni cât şi celor externi.

Oracle Database In-Memory oferă o performanţă de vârf, fără a restricţiona funcţionalitatea şi fără a accepta compromisuri sau riscuri. Implementarea Oracle Database In-Memory peste orice aplicaţie compatibilă Oracle Database este la fel de simplă precum apăsarea unui buton - nu este nevoie de nicio modificare a aplicaţiei. Oracle Database In-Memory este pe deplin integrată în binecunoscuta tehnologie Oracle Database, care asigură scalarea pe verticală şi pe orizontală, clasificarea stocării pe nivele de prioritate, un nivel de disponibilitate şi securitate care o transformă în cea mai puternică ofertă din industrie.

La un eveniment special organizat la sediul Oracle, CEO-ul companiei, Larry Ellison a descris felul în care posibilitatea de a combina analiza datelor în timp real cu tranzacţii realizate în mai puţin de o secundă, prin aplicaţii pre-existente, le permite companiilor să devină afaceri în timp real care iau decizii rapide, bazate pe date concrete obţinute instantaneu, şi care pot răspunde pe loc la cerinţele clienţilor, pentru a-şi optimiza permanent procesele esenţiale.

"Ca un pionier al internetului pentru consumatori şi un inovator, Yahoo s-a aflat mereu în avangarda Big Data şi a tehnologiei bazelor de date, pentru a livra o experienţă impecabilă şi promptă. Ne-am alăturat programului beta propus de Oracle pentru a înţelege în ce fel optimizarea memoriei poate accelera procesarea volumelor mari de date pe care le administrăm,” a declarat Sudhi Vijayakumar, Yahoo Principal Oracle Database Architect. “Suportul complet pentru scalabilitatea orizontală a Oracle Real Application Clusters înseamnă că soluţia Oracle Database In-Memory poate fi folosită chiar şi pentru cele mai mari colecţii de date analitice ale noastre.”

“Oracle este singurul vendor din industrie care a implementat procesarea in-memory de la aplicaţii şi până la software intermediar (middleware) până la sisteme de baze de date, ceea ce le-a permis companiilor să îşi maximizeze profitabilitatea prin accelerarea operaţiunilor, să descopere noi oportunităţi de creştere şi prin luarea unor decizii mai inteligente, în timp real,” a declarat Andrew Mendelsohn, vicepreşedinte executiv, Database Server Technologies, Oracle.”

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.Solicitările și Condițiile Inițiale.Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de a...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward