Oracle Database In-Memory face posibilă analiza datelor de business în timp real

12 iunie 2014

Într-o lume super-dinamică, hiper-conectată şi foarte mobilă, companiile au nevoie instantaneu de informaţie şi de timpi de reacţie foarte mici. Într-un asemenea mediu, companiile trebuie să fie în stare să acţioneze la fel de repede ca şi consumatorii lor, fie că e vorba de relaţii business-to-business sau business-to-consumer, pentru a livra experienţa pe care aceşti clienţi şi-o doresc.

Într-o lume super-dinamică, hiper-conectată şi foarte mobilă, companiile au nevoie instantaneu de informaţie şi de timpi de reacţie foarte mici. Într-un asemenea mediu, companiile trebuie să fie în stare să acţioneze la fel de repede ca şi consumatorii lor, fie că e vorba de relaţii business-to-business sau business-to-consumer, pentru a livra experienţa pe care aceşti clienţi şi-o doresc.

De ani de zile, companiile de tehnologie vorbesc despre “businessul în timp real”. Şi de ani de zile toţi aceşti vendori au livrat doar vorbe, pentru că nu au dispus de gama necesară de tehnologii de nivel global pentru a îndeplini această promisiune. Astăzi însă Oracle schimbă această paradigmă, deoarece numai Oracle le poate furniza clienţilor săi capabilităţi de procesare in-memory pentru aplicaţii, pentru software intermediar (middleware), baze de date şi sisteme. Oracle Database In-Memory extinde în mod transparent puterea Oracle Database 12c pentru a le permite organizaţiilor să descopere pe loc informaţii şi tendinţe specifice business-ului propriu, simultan cu o creştere a performanţei tranzacţionale. Cu ajutorul Oracle Database In-Memory, utilizatorii pot obţine răspunsuri imediate şi informaţii analitice referitoare la operaţiunile de business, care până acum se puteau obţine doar după mai multe ore de analiză a datelor. Acest lucru le va permite companiilor să ofere o experienţă mai rapidă şi mai bună atât clienţilor interni cât şi celor externi.

Oracle Database In-Memory oferă o performanţă de vârf, fără a restricţiona funcţionalitatea şi fără a accepta compromisuri sau riscuri. Implementarea Oracle Database In-Memory peste orice aplicaţie compatibilă Oracle Database este la fel de simplă precum apăsarea unui buton - nu este nevoie de nicio modificare a aplicaţiei. Oracle Database In-Memory este pe deplin integrată în binecunoscuta tehnologie Oracle Database, care asigură scalarea pe verticală şi pe orizontală, clasificarea stocării pe nivele de prioritate, un nivel de disponibilitate şi securitate care o transformă în cea mai puternică ofertă din industrie.

La un eveniment special organizat la sediul Oracle, CEO-ul companiei, Larry Ellison a descris felul în care posibilitatea de a combina analiza datelor în timp real cu tranzacţii realizate în mai puţin de o secundă, prin aplicaţii pre-existente, le permite companiilor să devină afaceri în timp real care iau decizii rapide, bazate pe date concrete obţinute instantaneu, şi care pot răspunde pe loc la cerinţele clienţilor, pentru a-şi optimiza permanent procesele esenţiale.

"Ca un pionier al internetului pentru consumatori şi un inovator, Yahoo s-a aflat mereu în avangarda Big Data şi a tehnologiei bazelor de date, pentru a livra o experienţă impecabilă şi promptă. Ne-am alăturat programului beta propus de Oracle pentru a înţelege în ce fel optimizarea memoriei poate accelera procesarea volumelor mari de date pe care le administrăm,” a declarat Sudhi Vijayakumar, Yahoo Principal Oracle Database Architect. “Suportul complet pentru scalabilitatea orizontală a Oracle Real Application Clusters înseamnă că soluţia Oracle Database In-Memory poate fi folosită chiar şi pentru cele mai mari colecţii de date analitice ale noastre.”

“Oracle este singurul vendor din industrie care a implementat procesarea in-memory de la aplicaţii şi până la software intermediar (middleware) până la sisteme de baze de date, ceea ce le-a permis companiilor să îşi maximizeze profitabilitatea prin accelerarea operaţiunilor, să descopere noi oportunităţi de creştere şi prin luarea unor decizii mai inteligente, în timp real,” a declarat Andrew Mendelsohn, vicepreşedinte executiv, Database Server Technologies, Oracle.”

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward