Oracle furnizează Big Data Analytics în cloud

06 octombrie 2014

Pentru a le permite tuturor utilizatorilor să acceseze cele mai relevante date, oricând şi oriunde au nevoie, Oracle a lansat serviciul Oracle Business Intelligence Cloud, parte din Oracle Analytics Cloud, care oferă cea mai cuprinzătoare suită cloud de soluţii de analiză.

În timp ce organizațiile acumulează date cu rate fără precedent, analizele pertinente ale datelor de business disponibile fiecărui angajat rămân în mare măsură un vis. Analiştii de business şi IT au acces la o multitudine de date, însă angajaţii obişnuiţi încă se luptă pentru a obţine şi a analiza informaţii în timp util.

Pentru a le permite tuturor utilizatorilor să acceseze cele mai relevante date, oricând şi oriunde au nevoie, Oracle a lansat serviciul Oracle Business Intelligence Cloud, parte din Oracle Analytics Cloud, care oferă cea mai cuprinzătoare suită cloud de soluţii de analiză. Având capacităţi incorporate pentru telefonul mobil, serviciul Oracle BI Cloud susţine accelerarea procesului de luare a deciziilor în cadrul organizaţiei prin reducerea limitărilor de acces pentru utilizatori, oferind acces sigur la informaţii complete şi o eficienţă a costurilor în cloud.

“Vrem ca utilizatorii noştri să interacţioneze într-un fel mai direct cu bazele noastre de date pentru ca noi să puntem realiza analize mult mai rapide, spune Kyle Bayliff, directorul IT şi Supply Chain (director al departamentului de aprovizionare) al companiei Pioneer Balloon. “Serviciul BI Cloud al Oracle ne permite să facem acest lucru, permiţând o încărcare şi o combinare de date din surse multiple mai uşoară. Împreună cu cu posibilităţi mobile incorporate, Serviciul Cloud Oracle este o garanţie a faptului că vom putea oferi analize angajaţilor noştri oricât şi oriunde ei vor avea nevoie de ele”.

Informaţii esenţiale

 • Parte din Oracle Analytics Cloud, Oracle Business Intelligence Cloud este un serviciu nou care extinde puterea informaţiilor esenţiale bazate pe analiza datelor şi a vizualizărilor de date pentru utilizatorii din întreaga organizaţie.
 • Bazat pe tehnologia Oracle BI deja verificată, serviciul Oracle BI Cloud este optimizat pentru cloud și le permite utilizatorilor să combine date din diverse surse, fie din cloud, din sediul organizaţiei sau din aplicaţiile de la terți, pentru a crea rapid aplicaţii bogate şi analize interactive.
 • Deoarece este o ofertă de cloud bazată pe un abonament, clienţii pot implementa serviciul Oracle BI Cloud imediat, pentru grupuri mici, departamentele business sau pentru întreaga organizaţie, fără costuri de capital.
 • Serviciul include capacităţi out-of-the-box, aşadar clienţii pot accesa şi pot analiza datele oricând şi oriunde, fără niciun efort suplimentar de dezvoltare.
 • Partenerii Oracle pot folosi serviciul Oracle BI Cloud pentru a livra aplicaţii bogate şi personalizate către clienții lor, dezvoltând noi surse de venit.
 • Oferta eliberează de asemenea resurse IT valoroase, în timp ce permite menţinerea unui control de securitate IT asupra arhitecturii informaţionale a companiei.

 

Oferă utilizatorilor o experienţă bogată şi interactivă

Serviciul Oracle BI Cloud le permite utilizatorilor de la toate nivelurile tehnice să creeze rapid şi uşor aplicaţii analitice oferind un serviciu:

 • Rapid în pornire: Cu un model de import al datelor susţinut de un wizard, utilizatorii pot construi analize, aplicaţii BI sau mixuri fără alte abilităţi de analiză sau programare.
 • Uşor de implementat: O interfaţă interactivă cu ghidare şi tutoriale integrate îmbunătăţeşte productivitatea şi implementarea. Utilizatorii care au cunoştinţe anterioare despre Oracle BI sau despre aplicaţiile Oracle din cloud pot folosi serviciul imediat, fără un training specializat. Cele mai bune practici în cloud din industrie vor fi, de asemenea, incluse.
 • Mobil: Având capacităţi de analiză on-the-go, include caracteristici tactile, şi interactive, fără a fi necesară o dezvoltare adiţională. În plus, serviciul Oracle BI este echipat şi pentru utilizare offline, cu un sistem avansat de securitate pentru a gestiona accesul şi vizibilitatea.
 • Flexibil: Pentru mai multe opţiuni personalizate, pentru o mai bună integrare, utilizatorii pot obţine interfeţe de programare.

 

Serviciul în cloud reduce eforturile de administrare şi menţine securitatea

Cu Oracle BI Cloud, organizaţiile pot reduce costurile şi resursele necesare pentru a implementa aplicaţii analitice, păstrând în acelaşi timp o administrare completă a bazei de date.

Beneficii:

 • Scalabilitate: Modelul bazat pe cloud permite organizaţiilor să aduge noi utilizatori şi aplicaţii
 • Disponibilitate: Oracle Cloud oferă disponibilitate ridicată, în timp ce Oracle optimizează viteza prin transferul proceselor complexe de analiză către cloud.
 • Securitate: Datele şi aplicaţiile BI fac parte din cloud-ul Oracle, care îndeplineşte cele mai înalte standarde de Securitate din industrie şi este complet deţinut şi operat de către Oracle, asigurând datele pentru a nu fi transmise la terţi. Simplitate: Oracle gestioneză ciclurilde de upgrade şi software patching, eliberând şi mai mult resursele IT şi asigură disponibilitatea imediată a celor mai recente soluţii

Elasticitate: Serviciul oferă puterea bazei de date Oracle şi competenţele sophisticate ale Oracle BI pentru a susţine nevoile actuale şi viitoare de analize de date în business.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

“Mai multe studii recente ne arata ca antreprenorii, managerii si specialistii in resurse umane au ajuns sa petreaca prea mult timp pentru a rezolva procesele administrative, cum ar fi salarizarea si administrarea de personal, si au prea putin timp disponibil pentru angajati si pentru problemele lor. Sunt statistici care spun ca, de exemplu, activitatile de salarizare si administra...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

Dar cum vă puteți da seama dacă afacerea dumneavoastră de distribuție se îndreaptă în direcția bună? Cum vă puteți asigura că știți în orice moment ce se întâmpla cu banii dumneavoastră? Care sunt semnele care arată că aveți nevoie de sisteme informatice pentru un control riguros și care să vă permită creșterea afacerii? După 25 de ani de experi...

Citește tot arrow_forward