WAVE Division optimizeaza activitatile companiei cu ajutorul solutiei Spider dezvoltata de EXE Software

06 octombrie 2014

EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software, a incheiat un contract de colaborare cu WAVE Division in vederea dezvoltarii unei solutii software pentru optimizarea activitatilor companiei.

WAVE Division, una dintre cele mai mari agentii de BTL full service din Romania, a decis sa faca o investitie strategica intr-o solutie software pentru a permite angajatilor sai sa opereze si sa gestioneze datele intr-un mod mai simplu si mai eficient, reducand timpul de introducere a documentelor si obtinand informatiile necesare desfasurarii activitatilor zilnice mult mai rapid.

WAVE Division a ales compania EXE Software din randul mai multor firme de software din Romania datorita experientei si expertizei in dezvoltarea de aplicatii WEB, dar si pentru managementul de proiect profesionist si tehnologiile de top folosite. Acest pas a fost facut in conextul unui demers de eficientizare a proceselor la nivelul intregii companii, din nevoia de a creste performanta, simplificand modul de lucru si crescand nivelul si calitatea comunicarii.

Pentru realizarea obiectivelor generale ale WAVE Division, EXE Software a raspuns nevoilor companiei oferind o solutie completa care sa asigure gestionarea si controlul intregii activitati. Solutia software Spider va fi implementata in luna octombrie, urmand ca EXE Software sa asigure intreg suportul necesar si mententanta solutiei pe toata perioada colaborarii.

 

Despre EXE Software

EXE Software detine peste 13 ani de experienta in dezvoltarea de aplicatii software, avand peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standard de calitate. Pe langa serviciile de dezvoltare de software la comanda, EXE Software detine expertiza in analiza de business, business intelligence, dezvoltare de aplicatii mobile, mentenanta si suport, testare software sau management de baze de date.

Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING Bank, Diangi Grup – Bak2, DDM, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal,  Primavera, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine accesand www.exesoftware.ro .

EXE Software

18+ ani de experienta in dezvoltare de software 200+ proiecte desfasurate cu succesStandarde inalte de calitate, costuri reduseEXE Software este o companie romaneasca, specilaizata in livrarea de solutii si servicii calitative, create pentru a facilita cresterea afacerilor din diverse industrii. Echipa EXE are experienta in dezvoltarea de aplicatii...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward