Pentru cine am generat lead-uri în prima lună a anului?

09 februarie 2018

În prima lună a anului 2018, 80% dintre solicitările primite pentru aplicații software au vizat achiziții, în timp ce doar 20% au avut scop informativ, cu intenția de achiziție pe termen mediu sau lung. 

Pentru cine am generat lead-uri în prima lună a anului?

Cele mai multe solicitări de soluții software s-au îndreptat către tipuri de aplicații precum: CRM, ERP și aplicații software specializate pentru clinici, spitale sau orice alte tipuri de unități medicale. De asemenea, aplicațiile dedicate activităților de management al depozitelor, departamentelor financiare sau cu rol de organizare (Administrativ) au creionat topul soluțiile cu apetit crescut de achiziție pentru luna ianuarie a anului 2018. 

Scopul achiziției:

  • 80% - achiziție concretă
  • 20% - informare & achiziție pe termen mediu sau lung

Conturi create în platformă:

  • 10 companii software au devenit parteneri noi ai platformei Softlead
  • 18 aplicații noi au intrat în fluxurile de generare de lead-uri (categorii de aplicații: e-learning, e-commerce, educaționale, ERP, medical)

Pentru mai multe informații, răspundem cu drag propunerilor primite pe adresa [email protected].

Întrebări frecvente: aici. Cum generez lead-uri prin Softlead? - Află mai multe aici!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce aplicații software pot achiziționa cu 100 de euro/lună?

Stabilirea bugetelor pentru achiziții software este un proces ce implică analiză, informare, evaluare corectă a nevoilor și perspectivelor pe termen mediu și lung. Adesea, cei mai mulți dintre clienții noștri privesc cu neîncredere și cu teamă la butonul de Solicită un demo sau Cere o ofertă tocmai pentru că asociază aplicațiile complexe cu bugete prea mari pentru resursele d...

Citește tot arrow_forward

Soluțiile software CRM – creștere cu 15.6% în 2018 față de anul precedent

Conform celor mai noi date Gartner, aplicațiile de tip Customer Experience and Relationship Management au înregistrat o creștere de 15.6% în anul 2018, piața acestora fiind evaluată la peste 48 de miliarde de dolari.

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software HR – un plus pentru companii în perioada de criză

În 2008, aproape 9 milioane de americani și-au pierdut job-urile, ca o cauză a recesiunii. Mai mult de 170.000 de business-uri s-au închis. Iată care sunt cele mai importante recomandări pentru gestionarea resurselor umane într-o perioadă de criză financiară.

Citește tot arrow_forward