Pentru prima oară, Twitter a raportat profit în Q4

08 februarie 2018

La 12 ani de când s-a lansat, Twitter a anunțat pentru prima dată cifre financiare optimiste, bucurându-se de primul trimestru profitabil, cu un profit de 91 de milioane de dolari dintr-o cifră de afaceri de 732 de milioane de dolari, ceea ce a însemnat o creștere cu 2% față de anul trecut.

Pentru prima oară, Twitter a raportat profit în Q4

Aspectul deloc favorabil al acestei perioade este dat de faptul că Twitter nu a reușit să crească numărul de utilizatori noi, având în prezent 330 de milioane de utilizatori lunari, cu 4% mai mult decât în anul precedent, dar la aceleași valori cu trimestrul anterior. Analiștii specialiști se așteptau la o creștere infimă, de aproximativ 1 milion de useri, fapt care nu s-a întâmplat.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

SAP Business One versiunea 10, ce aduce nou clientul web?

Unul dintre avantajele versiunii 10 a SAP Business One este integrarea unui nou client web. SAP şi-a propus, de ceva vreme, să ofere utilizatorilor o experienţă unitară indiferent de dispozitiv: client desktop, client web sau aplicaţie mobilă. De aceea, în versiunea 10, clientul web a fost îmbunătăţit atât ca funcţionalităţi, cât şi ca ergonomie, cuvântu...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward