Pentru prima oară, Twitter a raportat profit în Q4

08 februarie 2018

La 12 ani de când s-a lansat, Twitter a anunțat pentru prima dată cifre financiare optimiste, bucurându-se de primul trimestru profitabil, cu un profit de 91 de milioane de dolari dintr-o cifră de afaceri de 732 de milioane de dolari, ceea ce a însemnat o creștere cu 2% față de anul trecut.

Pentru prima oară, Twitter a raportat profit în Q4

Aspectul deloc favorabil al acestei perioade este dat de faptul că Twitter nu a reușit să crească numărul de utilizatori noi, având în prezent 330 de milioane de utilizatori lunari, cu 4% mai mult decât în anul precedent, dar la aceleași valori cu trimestrul anterior. Analiștii specialiști se așteptau la o creștere infimă, de aproximativ 1 milion de useri, fapt care nu s-a întâmplat.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward