Peste 150 de companii iau decizii mai bune cu SeniorVisualBI

04 iunie 2015

SeniorVisualBI, soluția Business Intelligence pentru analiză și raportare avansată de la Senior Software, este utilizată în prezent de peste 150 de companii. Recent a fost lansată cea mai nouă versiune a acesteia care vine cu o interfață mult mai intuitivă, viteză crescută de procesare a datelor și nu numai.

SeniorVisualBI, soluția Business Intelligence pentru analiză și raportare avansată de la Senior Software, este utilizată în prezent de peste 150 de companii. Recent a fost lansată cea mai nouă versiune a acesteia care vine cu o interfață mult mai intuitivă, viteză crescută de procesare a datelor și nu numai.

Soluția Business Intelligence de la Senior Software susține procesul decizional al companiilor pentru că le oferă managerilor acces în timp real la informațiile cu privire la articole, parteneri, vânzări, încasări, achiziții, cash-flow, profit, discounturi și multe altele. Mai mult, SeniorVisualBI este recunoscut pentru ușurința în utilizare, orice raport sau analiză putând fi create doar prin Drag&Drop, cu minim de cunoștințe tehnice. Până în prezent peste 150 de companii au implementat soluția BI datorită capabilităților avansate de analiză și raportare.

„Implementarea unui software integrat fără a avea acces la centralizarea datelor prin rapoarte customizate în timp real nu și-ar fi avut rostul. În business adevărul stă în date. Iar dacă datele nu sunt prelucrate și analizate până la amănuntul care poate fi decisiv, managementul nu poate lua măsurile necesare dezvoltării sau salvării unui business. Un program BI te poate ajuta, ca manager, nu numai să identifici probleme, dar și să îmbunătățești indicatori vitali și să planifici activitățile viitoare.”, a declarat doamna Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania - lider pe piața distribuției de mase plastice.

SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial în vizualizarea datelor. Recent a fost lansată cea mai nouă versiune a sistemului BI, ce vine cu o serie de modificări precum:

Reducerea de până la 10 ori a timpului de procesare a datelor, pentru că interogările trimise către baza de date se realizează acum mult mai rapid și pot rula chiar în paralel. Mai mult, în cazul în care o pagina de lucru a fost închisă din greșeală, la redeschiderea ei interogările nu mai sunt rulate din nou pentru că rezultatele au fost deja salvate local.

Îmbunătățirea modului de vizualizare și analiză a datelor. Hărtile inteligente fac ca experiența de navigare să fie mai intuitivă și mai rapidă datorită unor instrumente și opțiuni noi de căutare. De asemenea, utilizatorii pot afișa detalii specifice fără să adauge câmpuri suplimentare în fereastra de vizualizare, acestea fiind afișate prin intermediul unor etichete direct pe grafice.

Facilitarea modului de explorare a datelor prin integrarea elementelor de analiză avansată în spațiul de lucru. Acest lucru le permite utilizatorilor să realizeze interogări avansate către baza de date și să primească răspunsuri fără a părăsi spațiul de lucru. Indicatori precum trendurile, liniile de referință sau previziunile, pot fi afișați direct în grafic și poate fi selectat un subset de date pentru a vedeacare estemedia, trendul, sau distribuția acestora comparată cu restul.

Sistemul Business Intelligence de la Senior Software răspunde cu succes nevoilor de raportare și analiză ale tuturor departamentelor și companiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Mai mult, pentru că este integrat cu SeniorERP, acesta oferă acces în timp real la toate datele, oferind vizibilitate asupra întregii afaceri.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward