Planet of the Apps – show-ul de televiziune marca Apple a debutat cu primul episod

07 iunie 2017

Lansat în cadrul Apple Music, Planet of Apps este un concept original de show, lansat seara trecută pentru pasionații de aplicații mobile și nu numai.

Planet of the Apps – show-ul de televiziune marca Apple a debutat cu primul episod

Lansat în cadrul Apple Music, Planet of Apps este un concept original de show, lansat seara trecută pentru pasionații de aplicații mobile și nu numai.

Produs de Ben Silverman, Howard Owens și will.i.am, show-ul are menirea de a aduce mai aproape culisele dezvoltării aplicațiilor dedicate device-urilor mobile de către developerii dedicați. Show-ul este similar altor nume celebre de producții, precum The Voice sau Shark Tank, în cadrul cărora sunt prezentate pitch-uri ale ideilor de aplicații mobile pentru a fi identificate surse de finanțare de către programatori, dar și mentori sau persoane cu influență care să sprijine promovarea acestora.

Pentru Planet of Apps, mentorii sunt chiar nume cunoscute în cinematografie, precum Gary Vaynerchuk, Gwyneth Paltrow sau Jessica Alba.  Aceștia ajută developerii în validarea ideii, construirea unui prototip și crearea unui discurs de convingere a investitorilor din cadrul Lightspeed Venture Partners.

 

Potrivit producătorilor, primele 2 episoade ale seriei prezintă aplicații dedicate comerțului, siguranței din campusuri. Programatorii ale căror idei vor ajunge în finală vor fi recompensați cu investiții de până la 10 milioane de dolari.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

SAP Business One versiunea 10, ce aduce nou clientul web?

Unul dintre avantajele versiunii 10 a SAP Business One este integrarea unui nou client web. SAP şi-a propus, de ceva vreme, să ofere utilizatorilor o experienţă unitară indiferent de dispozitiv: client desktop, client web sau aplicaţie mobilă. De aceea, în versiunea 10, clientul web a fost îmbunătăţit atât ca funcţionalităţi, cât şi ca ergonomie, cuvântu...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward