Plaut Consulting România la Internet & Mobile World: Cum pot beneficia companiile de pe urma revoluției în vizualizarea și analiza datelor

02 octombrie 2014

Analiza bazelor de date poate cu adevărat să ajute la obținerea unor informații importante despre o companie, procesele și angajații acesteia? Și dacă da, în ce măsură poate analiza corectă a datelor să contribuie la optimizarea fluxului de muncă și la reducerea costurilor dintr-o companie?

Analiza bazelor de date poate cu adevărat să ajute la obținerea unor informații importante despre o companie, procesele și angajații acesteia? Și dacă da, în ce măsură poate analiza corectă a datelor să contribuie la optimizarea fluxului de muncă și la reducerea costurilor dintr-o companie? Pot rezultatele acestor analize să susțină managerii în luarea unor decizii rapide și inteligente de business? Plaut Consulting România va fi prezent la Internet & Mobile World 2014, în perioada 8-9 octombrie, pentru a răspunde tuturor acestor întrebări, dar și pentru a le prezenta vizitatorilor soluții revoluționare de Business Intelligence pentru vizualizarea datelor.

Pe lângă standul dedicat, Plaut prezintă și doi invitați speciali din partea Qlik, unul dintre cei mai importanți producători de aplicații personalizate de Business Intelligence din lume, invitați care le vor împărtăși vizitatorilor o parte din secretele creării de analize personalizate de date. Marcin Mazur, Regional Director Eastern Europe, Greece & Israel Qlik va vorbi despre modul în care companiile pot explora legăturile care există între datele din diferite surse pentru a scoate la iveală informații utile și interesante. De asemenea, Piotr Koval, Sales Support Team Leader Qlik va oferi o privire în culisele securității informatice, prezentând soluțiile care pot ajuta companiile să-și creeze un mediu mobil sigur în contextul implementării rețelelor virtuale private, politicii BYOD (Bring Your Own Device), aplicațiilor de gestionare a dispozitivelor mobile și a arhitecturilor de rețea izolate DMZ (demilitarized zone).

Prezentarea Visualize Your World – Unleash Your Intuition a celor doi reprezentanți Qlik va avea loc în prima zi a târgului Internet & Mobile World 2014, pe scena de Business Software, de la 12.45 la 13.15. Vizitatorii sunt invitați și la standul Plaut Consulting România, aflat lângă zona de networking, unde vor putea afla mai multe informații despre beneficiile soluțiilor de Business Intelligence. În plus, exclusiv pe perioada târgului, toți vizitatorii vor primi gratuit o aplicație dezvoltată de Plaut pe baza platformei de data discovery Qlik Sense care le permite să analizeze mai ușor toate vânzările din companie și să își conceapă strategia de business în funcție de informațiile derivate din acestea.

Despre Marcin Mazur, Regional Director Eastern Europe, Greece & Israel, Qlik

Marcin Mazur a început să lucreze pentru Qlik în 2012, preluând responsabilități pe partea de vânzări, marketing și presales pentru Europa de Est, Grecia și Israel. Scopul său este să consolideze poziția Qlik în regiune și să crească cota de piață a companiei pe sectorul dedicat companiilor mici și mijlocii, dar și a celor de mari dimensiuni. Mazur are peste 15 ani de experiență în industria de business software, lucrând de-a lungul carierei sale pentru organizații internaționale ca Peoplesoft (unde a fost Solutions Sales & Business Development Manager), Cromwell (Managing Director) și Oracle (Sales Director).

Despre Piotr Koval, Sales Support Team Leader, Qlik

Piotr Koval este responsabil pentru activitățile de suport de vânzări, el fiind cel care le prezintă clienților  beneficiile utilizării platformei QlikView Business Discovery și se asigură că nevoile individuale ale acestora sunt satisfăcute. Piotr are o experiență solidă în mediu IT. Anterior, Koval a lucrat pentru Microsoft în departamentul lor dedicat companiilor de mari dimensiuni și a absolvit Academia Leon Kozminski și un MBA de la Universitatea de Tehnologie și Business din Varșovia.

Despre Plaut Consulting:

Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Datorită experienței acumulate atât în industrie, cât și în rezolvarea unor probleme specifice, compania dezvoltă și implementează soluții alături de clienții săi. Deși cerințele de lucru sunt complexe și vitale pentru funcționarea business-ului, Plaut dezvoltă și implementează cu succes soluții personalizate datorită competențelor și experienței sale, precum și datorită utilizării unor tehnologii de ultimă generație. Plaut dezvoltă concepte inteligente pentru obținerea unor rezultate clare. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginale și a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut reprezintă, de peste 65 de ani, o referință pentru standardele managementului modern. Cu mai bine de 1.000 de proiecte finalizate, Plaut se numără printre cei mai de succes partenerii ai SAP de peste 25 de ani. Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system. Plaut Aktiengesellschaft este listată la Bursa din Frankfurt, în conformitate cu Standardele Generale aplicate Piețelor Reglementate (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.Solicitările și Condițiile Inițiale.Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de a...

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Efectele eșecului au fost direct resimțite de agenții de vânzări, precum și la nivelul fluxului general dedicat, inclusiv în pierderile companiei (resurse de timp, costuri de achiziție, implementare, training angajați etc.).Aceasta nu a fost singura problemă de acest fel a companiei AVON, cu 2 ani în urmă, subsiduara din Brazilia a gigantului având parte de un eșe...

Citește tot arrow_forward

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward