Pluriva organizează demonstrația live ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii” - dedicată managementului vânzărilor

22 februarie 2016

Pluriva organizează la București, în data de 9 martie 2016, conferința ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii. Demonstrație LIVE într-un sistem ERP&CRM de nouă generație”.

Pluriva organizează demonstrația live ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii” - dedicată managementului vânzărilor

Pluriva organizează la București, în data de 9 martie 2016, conferința ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii. Demonstrație LIVE într-un sistem ERP&CRM de nouă generație”.

Evenimentul se adresează în primul rând managerilor de vânzări, dar și directorilor generali, comerciali sau de IT. Conferința se va desfășura la Hotelul Ramada Plaza din București, Sala Asia, în data de 9 martie, începând cu ora 08:45.

Demonstrație live în sistemul ERP & CRM

Evenimentul va fi susținut de către Marius Pascu și Ramona Bobocea - doi dintre cei mai experimentați consultanți ERP în implementarea de soluții integrate de gestiune a afacerii și de rapoarte manageriale. În cadrul conferinței, Marius și Ramona vor efectua o Demonstrație live, în sistemul ERP, a modului în care companiile își organizează fluxul de vânzări. Participarea la eveniment este gratuită, iar accesul se face pe bază de invitație. Toți participanții la ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii” vor primi, la sfârșitul demonstrației, câte un cont demo personalizat al soluției Pluriva ERP - valabil timp de 45 de zile.

Speaker-ii principali „Pluriva Sales Tools”

Marius Pascu, Sales Manager și acționar Pluriva, este speaker apreciat la conferințe de business pe teme de tehnologie și coordonator al cursului universitar de sisteme ERP susținut de Pluriva pentru studenții facultăților economice din cadrul universităților ”Titu Maiorescu” și ”Valahia”. Marius Pascu este un cunoscut antreprenor IT, cu o contribuție cheie în conceperea și dezvoltarea soluției integrate de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Ramona Bobocea este unul dintre cei mai experimentați consultanți de implementare ERP - din anul 2005 coordonează și este responsabilă de proiecte de implementare software de gestiune a afacerii la companii de distribuție, retail, servicii și producție. Ramonei i se potrivește perfect rolul de speaker la conferințe de afaceri. Ea a fost profesoară de informatica și, de trei ani, le împărtășește studenților din experiența ei în coordonarea afacerii folosind sistemele ERP – este profesor al cursului de „productivitate, organizare și control”.

”Recuperarea imediată a investiției”

Modulele de <<vânzări>> sunt o componentă esențială a sistemelor informatice de tip ERP & CRM. Prin implementarea lor, managerii responsabili de vânzări câștigă viteză de lucru, agilitate în piață și creșterea satisfacției clienților. Organizăm conferința <<Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii>> sub forma unei demonstrații live, aplicate, a modului concret în care tehnologia lucrează în favoarea firmelor și le ajută să-și îndeplinească obiectivele de business”. - Marius Pascu, Sales Manager și acționar Pluriva.

Demonstrația live va fi susținută în sistemul Pluriva ERP, aplicație software integrată de gestiune a afacerii utilizată de peste 500 de companii de distribuție, retail, producție și servicii profesionale.

Pluriva

Pluriva este o companie IT furnizoare de solutii informatice complete: ERP, dezvoltare software si servicii informatice de business. Scopul Pluriva il constituie eficientizarea modelului de business al clientilor si cresterea performantei si profitabilitatii acestora. Valorile definitorii ale firmei sunt: Inovatia, Flexibilitatea, Profesionalismul ...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward