Programul de internship Network your knowledge @ Ixia – experiența completă a unui job în programare

09 martie 2015

Ajuns la cea de-a șasea ediție, programul de internship Network your knowledge @ Ixia este dedicat studenților pasionați de programare, securitate și dezvoltare software care își doresc experiența completă a unui job într-o companie dinamică, cu o prezență puternică în piața de IT.

Ajuns la cea de-a șasea ediție, programul de internship Network your knowledge @ Ixia este dedicat studenților pasionați de programare, securitate și dezvoltare software care își doresc experiența completă a unui job într-o companie dinamică, cu o prezență puternică în piața de IT. Internshipurile vor fi remunerate și se vor desfășura pe durata a 3 luni, începând din luna iunie și până în septembrie.

Ixia dezvoltă soluții de măsurare a performanței aplicațiilor și de securitate care validează, securizează și optimizează rețelele fizice și virtuale ale unora dintre cele mai mari și importante companii din lume, iar programul de internship Network your knowledge @ Ixia este unul dintre proiectele de bază prin care compania caută să descopere tineri talentați.

Candidații interesați de program sunt selectați pe baza CV-urilor și a unor interviuri și teste cu manageri Ixia. Studenții admiși în program vor beneficia de experiența completă a unui job în programare, de la procesul de recrutare și onboarding la traininguri specializate și evaluări. Aceștia vor avea acces la cele mai noi tehnologii și echipamente și pot contribui la proiecte de Linux kernel, virtualizare, wireless, securitate sau analiză de business. Mai mult decât atât, pe toată perioada internship-ului, ei au la dispoziție o serie de beneficii, cum ar fi participarea la evenimentele companiei sau acces la servicii medicale private.

„Ne dorim ca internshipul la Ixia să fie pentru studenți atât o provocare profesională, cât și una socială, creativă, care să-i încurajeze să gândească și să ia decizii în mod independent”, spune Teodor Ceaușu, Country Manager Ixia România. „Din 2011, când am pornit acest program, și până acum, am avut aproape 2000 de candidați din care am ales peste 120 de interni. Lucrăm îndeaproape și foarte bine cu mediul academic și cu asociațiile de studenți de profil tehnic, pentru că scopul nostru este să ajutăm tinerii să-și dezvolte abilitățile profesionale și să înțeleagă adevăratele cerințe ale unui loc de muncă de pe piața actuală de IT&C.”

Studenții din facultățile cu profil tehnic interesați de aceste internship-uri se pot înscrie la adresa [email protected] până la data de 27 martie 2015. De asemenea, pentru a afla mai multe despre companie și program, aceștia se pot întâlni, în București, cu inginerii Ixia la Ixia Day, eveniment care se va desfășura atât în Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (19 martie 2015, ora 14.00, sala A101), cât și Facultatea de Automatică și Calculatoare (26 martie 2015, ora 14.00, sala EC004).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Peste 900.000 de utilizatori au fost vizați de malware pretinzând a fi jocuri video populare, în decurs de un an

Infractorii cibernetici profită de cererea tot mai mare de jocuri video, distribuind malware prin intermediul unor pretinse copii ale celor mai populare, arată o cercetare Kaspersky. Peste 930.000 de utilizatori au fost vizați de astfel de atacuri, în ultimele 12 luni, între iunie 2018 și începutul lunii iunie 2019. Peste o treime dintre atacuri s-au concentrat pe numai trei ...

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward