Progress ICT Solutions implementeaza in Romania versiunea noua a binecunoscutului CRM CAS Genesys World - X6

23 octombrie 2014

Compania germana de software CAS Software AG, a lansat si implementeaza in Romania prin intermediul partenerului sau premium, Progress ICT  ,  versiunea X6 a solutiei CRM CAS genesisWorld.

Progress ICT Solutions implementeaza in Romania versiunea noua a binecunoscutului CRM CAS Genesys World - X6

Compania germana de software CAS Software AG, a lansat si implementeaza in Romania prin intermediul partenerului sau premium, Progress ICT  ,  versiunea X6 a solutiei CRM CAS genesisWorld.

Versiunea X6 a solutiei CAS CRM aduce o varietate de functionalitati noi, special concepute pentru a veni in intampinarea utilizatorilor de CRM si ii invita pe acestia sa testeze extinderea functionalitatilor aplicatiilor mobile si nu in ultimul rand, modulul de Easy Invoice. Pe langa o serie de functionalitati noi, versiunea X6 vine si cu un look nou, datorat interfatarilor Windows Client, fapt ce genereaza si folosirea mult mai usoara a soft-ului de catre utilizatorii de CRM.

Noua versiune este cu precadere destinata companiilor ce opereaza pe piata nationala/internationala si ofera utilizatorilor posibilitatea de a lucra mult mai usor cu prospecti de oriunde. Navigatorul multilingual furnizeaza operarea intuitiva si astfel, o mai buna comunicare, indiferent de localizarea geografica.

CAS Software AG vine cu o aplicatie de mobile noua, compatibila si cu Microsoft Windows 8, aplicatie ce are la baza Windows Microsoft Flat design si poate fi utilizata de pe sisteme de operare precum Microsoft Windows, iOS, Blackberry si Android.

Functionalitatea noua "CAS SmartSearch" functioneaza asemeni unui motor de cautare si astfel, utilizatorul poate cauta, folosind cuvinte cheie, direct in aplicatie. Adresele, intalnirile si documentele sunt gasite rapid, intrucat cautarea inteligenta ia in considerare atat cuvinte, cat si silabe similare. De exemplu, atat Popa cat si Popescu apar in rezultatele cautarii, desi a fost scris din greseala “Pop”.

Cu ajutorul modulului de “Easy Invoice”, companiile pot crea facturi simple cu ajutorul CAS genesisWorld x6, chiar si atunci cand nu au implementata o solutie ERP. Oferte, comenzi, facturi sau note de livrare pot fi generate direct din oportunitati, proiecte sau direct din vizualizarea timpului si a cheltuielilor.

Integrarea cu sistemul TYPO3 permite preluarea facila a datelor din website si schimbul de date dintre CAS genesisWorld si website-urile ce au la baza sistemul de management al continutului TYPO3. “Evolutia solutiilor CRM este in ziua de astazi un element cheie pe care dezvoltatorii acestui tip de software il au in vedere. Intr-o piata in permanenta schimbare, functionalitatile prezente intr-un sistem CRM trebuie sa fie in concordanta atat cu nevoile si cerintele din piata, cat si cu inovatia tehnologica accelerata. CAS genesisWorld a creat o versiune noua, imbunatatita, cu functionalitati ce nu pot fi identificate in alte solutii CRM. Functionalitati precum Smart Search, Easy Invoice si integrarea cu sistemul TYPO3 reprezinta o imbunatatire clara a performantelor acestei solutii de top, ce are ca scop principal utilizarea facila a solutiei CAS CRM si mentinerea acesteia pe primul loc in topul celor mai “user friendly” solutii CRM din lume.” Arthur Iridon, CTO Progress ICT

Compania Progress ICT, parte a grupului german Medialine, este prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 10 ani si livreaza solutii IT&C pentru intreprinderi de toate dimensiunile. Progress ICT pune la dispozitia clientilor sai sisteme “Full Service” pentru servicii Premium IT – solutii software destinate afacerilor: ERP, CRM, Document Management Solutions, Payroll, servicii de infrastructura IT&C, managed IT, servere si Data Security.

Atat expertiza cat si seriozitatea si profesionalismul echipei Progress ICT au facut din aceasta unul dintre cei mai importanti si recunoscuti furnizori de sisteme “Full Service” pentru domeniul IT.

In portofoliul de clienti al Progress ICT  se afla companii recunoscute la nivel international precum - MHS Truck&Bus - importator general MAN, lider in distributie, service si comercializare vehicule comerciale si piese, Hoeganaes Corporation - lider in prelucrarea si comercializarea pulberilor metalice, INMAACRO- distribuitor de masini de masurat si controlat, masini-unelte, scule aschietoare, accesorii, dispozitive de prindere si fixare a pieselor, Stellwag Electroprod S.R.L- distribuitor de utilaje pentru fabrici ,  EVENTIM – cea mai mare platforma online destinata vanzarii biletelor la  evenimente , Transilvania Pack and Print S.A. - unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje caserate , cutii din carton duplex si ambalaje pentru industria alimentara,  Trenkwalder SRL - lider în Europa centrală şi de est pe piaţa resurselor umane si altii.

Progress ICT Solutions

Progress ICT Solutions

Progress-ICT este un important furnizor de solutii de business IT&C, valorificand experienta dobandita in cadrul grupului german Medialine, in cei peste 12 ani de activitate. Avand un palmares important de clienti, mai ales pe plan international, suntem un jucator strategic pe piata IT&C axat pe solutiile integrate de optimizare a proceselo...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Internet of Things nu mai constă doar în smartwatch-uri sau case inteligente, ci include ecosisteme avansate, complexe și din ce în ce mai automatizate, printre care se numără și tehnologiile cibernetice conectate pentru industria medicală. În viitor, astfel de tehnologii nu vor mai fi folosite doar în cazuri extraordinare, ci vor avea rolul de a extinde capacitățil...

Citește tot arrow_forward

Vulnerabilități severe în camere de supraveghere permit controlul acestora de către atacatori

Atacatorul poate porni camerele video de la distanță și obține imagini live din locuințele în care sunt amplasate și le poate da diverse comenzi. Modelul este suficient de bine vândut pentru a stârni interesul criminalilor informatici, aplicația de instalare a camerei fiind descărcată de peste 100.000 de utilizatori, doar din magazinul Google Play. Cercetările Bitdefend...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward