Proiectele internaţionale realizate de SIVECO sunt premiate cu Medalia de Aur "Stevie Awards 2013"

18 Oct 2013

Juriul Stevie Awards 2013 a anunţat câştigătorii celei de-a 10 ediţii a competiţiei International Business Awards. SIVECO Romania a primit titlul Gold Winner la categoria "Proiecte software". La procesul de jurizare din acest an au participat 250 de oameni de afaceri din organizaţii din întreaga lume care au apreciat proiectele internaţionale ale SIVECO Romania dezvoltate de-a lungul anului 2012.

Proiectele internaţionale realizate de SIVECO sunt premiate cu Medalia de Aur "Stevie Awards 2013"

Juriul Stevie Awards 2013 a anunţat câştigătorii celei de-a 10 ediţii a competiţiei International Business Awards. SIVECO Romania a primit titlul Gold Winner la categoria "Proiecte software". La procesul de jurizare din acest an au participat 250 de oameni de afaceri din organizaţii din întreaga lume care au apreciat proiectele internaţionale ale SIVECO Romania dezvoltate de-a lungul anului 2012.

"Ne bucurăm să primim o nouă medalie din partea Stevie Awards şi suntem onorați că juriul a apreciat activitatea noastră internaţională. Extinderea pe pieţele externe, consolidată în ultimii 8 ani, validează inclusiv valoarea şi complexitatea proiectelor desfăşurate de noi în România. În prezent, operăm în 27 de ţări cu potenţial de dezvoltare din Comunitatea Statelor Independente, Orientul Mijlociu, Nordul Africii şi Uniunea Europeană. Proiectele pe care le derulăm sunt de dimensiuni mari, au impact asupra a milioane de beneficiari şi vizează domenii esenţiale pentru viaţa oamenilor", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

În egală măsură, compania desfășoară proiecte de mare anvergură la nivel național împreună cu instituţii publice precum Ministerul Naţional al Educaţiei, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Agriculturii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Autoritatea Naţională Vamală, Biroul de Credit, Inspectoratul General al Poliţiei Române, inițiative care au demonstrat deja că au un impact social major.

"Ediţia cu numărul 10 a International Business Awards este notabilă datorită numărului de aplicaţii extraordinare pe care le-am primit. Juriul a fost unanim în comentariile privind calitatea realizărilor şi a expertizelor în ceea ce priveşte nominalizările din acest an", a spus Michael Gallagher, preşedinte şi fondator al Stevie Awards.  

În anii precedenţi, în cadrul aceleiaşi competiţii, SIVECO Romania a fost premiată pentru realizările sale de business şi pentru proiectele cu impact social major, iar Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania, a fost câştigătoare la categoria "Stevie Awards for Women in Business".

Competiţia și-a celebrat în 14 octombrie câştigătorii de anul acesta, la Gala ce a avut loc în Spania, la Barcelona.

Stevie Awards (Stevie vine de la cuvântul grecesc "încoronat") recompensează în fiecare an companiile din întreaga lume în cadrul a cinci programe: The International Business Awards, The American Business Awards, Stevie Awards Asia-Pacific, Stevie Awards for Women in business, Stevie Sales & Customer Service.

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.000 de angajaţi.

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare.

Soluţiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale şi îmbunătăţesc activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.

De-a lungul celor 22 de ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 200 de premii interne şi internaţionale.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco şi www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul