QNAP oferă soluția de video conferințe KoiMeeter pentru comunicații de la distanță

24 martie 2020

În aceasta perioadă în care a crescut ponderea lucrului de acasă sau de la distanță și având în vedere potențialul unor evenimente neprevăzute care ar putea afecta călătoriile și conferințele internaționale, cererea pentru soluții fiabile de video conferințe a crescut drastic.

QNAP oferă soluția de video conferințe KoiMeeter pentru comunicații de la distanță

QNAP Systems oferă KoiMeeter – un sistem inteligent și gratuit de video conferințe pentru NAS-urile QNAP. Compatibil cu o gamă largă de sisteme NAS, KoiMeeter oferă numeroase facilități cheie pentru a-i ajuta pe cei ce lucrează de acasă sau de la distanță să țină legătura cu ceilalți membri ai echipei.

Soluția le permite celor care lucrează internațional sau călătoresc frecvent să participe la întâlniri și conferințe chiar și atunci când evenimentele neprevăzute afectează sau descurajează călătoriile.

KoiMeeter se poate instala pe un NAS QNAP cu ieșire HDMI, realizând cu ușurință un sistem de video conferințe cu ajutorul unor camere și microfoane compatibile.

Versiunea gratuită a lui KoiMeeter suportă comunicații multi-platformă (de ex. sistemul de video conferințe Avaya SIP) și 30 de minute gratuite de prezentări wireless suportând două proiecții wireless simultane.

Utilizatorii Enterprise pot achiziționa o licență KoiMeeter pentru a adăuga funcții adiționale, inclusiv transcripție audio, traducere în timp real și stocarea înregistrării întâlnirii.

Cum se instalează KoiMeeter

Aplicația KoiMeeter poate fi descărcată din QTS App Center. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.qnap.com/solution/koimeeter/en/.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward