QNAP și CAYIN lansează CMS Station pentru o rețea de afișaj digital de pe o platformă NAS

14 ianuarie 2020

QNAP colaborează cu partenerul CAYIN Technology, un jucător important în zona soluțiilor de afișaj digital, pentru a furniza prin serverul NAS noua soluție inteligentă CAYIN CMS Station pentru o rețea de afișaj digital.

QNAP și CAYIN lansează CMS Station pentru o rețea de afișaj digital de pe o platformă NAS

Soluția pentru afișaj inteligent integrează serverul de administrare a conținutului (CMS) CAYIN Digital Signage într-un NAS QNAP, permițându-le utilizatorilor să administreze simultan până la 4.000 de playere CAYIN SMP și grupuri de playere pentru sincronizarea listelor de redare și a conținutului.

Totodată, oferă opțiuni de programare flexibilă incluzând redarea o singură dată, zilnică, săptămânală, lunară sau anuală. Utilizatorii pot instala CAYIN CMS Station pe serverul QNAP NAS descărcând-o din magazinul QTS App Center.

Noua soluție îmbunătățește considerabil eficiența implementării și managementul unei rețele de afișaj la scară largă. Configurațiile, datele și conținutul pentru afișajul digital sunt înalt securizate prin tehnologia QNAP RAID. Mai mult, CAYIN CMS Station suportă redundanță pentru a furniza servicii neîntrerupte și pentru a depăși eventuale erori.

Utilizatorii cu cerințe ridicate pentru aplicații audio și video în timp real pot integra, de asemenea, aceste aplicații într-o singură platformă, făcând din serverul NAS de la QNAP o platformă orientată către servicii pentru îmbunătățirea utilizării serverului, pentru back-up și un management eficient.

Instalând CAYIN CMS Station pe QNAP NAS, integratorii de sistem pot utiliza serverul pentru a construi un mediu SaaS pentru proiecte de afișaj la scară largă sau ca un serviciu local pentru aplicații specifice cu licențiere flexibilă. Licența flexibilă CAYIN CMS Station le oferă utilizatorilor opțiuni de abonament anual sau licență pe viață, pentru a satisface nevoile afacerilor dinamice.

“Suntem încântați de parteneriatul cu QNAP pentru dezvoltarea CAYIN CMS Station și pentru a le furniza clienților o soluție inovatoare de afișaj digital cu valoare adăugată”, a declarat Ravel Chi, Vice-Președinte CAYIN Technology. “E vorba de o cooperare fantastică între stocarea în rețea și managementul clipurilor publicitare. Suntem încântați să lansăm această soluție integrată care să ajute digitalizarea companiilor, îmbunătățind în același timp distribuția și gestionarea informațiilor în mod inteligent în industrii precum: retail, transport, industrie hotelieră, divertisment, medicină și multe altele”, a continuat reprezentantul CAYIN.

“Este doar primul pas în cadrul parteneriatului nostru pe termen lung cu CAYIN Technology, anticipăm dezvoltarea împreună a mai multor produse”, a declarat Anderson Cheng, Business Development Manager în cadrul QNAP, “În viitor, QNAP intenționează să dezvolte mai multe aplicații orientate pe servicii cu un management inteligent, pentru a răspunde mai bine diferitelor cerințe ale verticalelor pieței și pentru a construi un ecosistem durabil”, a adăugat acesta.

Disponibilitate

Aplicația CAYIN CMS Station poate fi descărcată din QTS App Center: https://www.qnap.com/en/app_center/.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward