Radu Georgescu investește în compania britanică Gluru

12 ianuarie 2015

Gecad, compania fondată de Radu Georgescu anunță chiar la începutul anului o nouă investiție, direcționată către start-up-ul Gluru, o companie londoneză, lansată de foști angajați ai giganților Google, Amazon și Apple. 

Radu Georgescu investește în compania britanică Gluru

Gecad, compania fondată de Radu Georgescu anunță chiar la începutul anului o nouă investiție, direcționată către start-up-ul Gluru, o companie londoneză, lansată de foști angajați ai giganților Google, Amazon și Apple

"Gluru va face pentru datele tale personale si de business ceea ce Google Now încearcă să facă în domeniul datelor web - acces instantaneu la informațiile de care ai nevoie", spune Tim Porter, CEO al Gluru.

Gluru este o suită de aplicații construite pe o platformă complexă, ce stochează cele mai importante acțiuni și modul individual de lucru al utilizatorului, folosind date preluate din activitatea zilnică a acestuia.

Mai mult, compania britanică organizează și livrează exact acele fișiere de care utilizatorul are nevoie la un moment dat. GECAD Group a condus runda de investiții de tip seed, care a asigurat companiei Gluru 1,5 milioane de dolari, înainte de lansarea pe piață a primei aplicații. La această rundă de investiții, au participat și business angels precum fostul CTO al Shazam, Chee Wong, care s-a alaturat Consiliului Director al companiei de tip start-up. 

Prin funcțiile de explorare moderne, Gluru ajută utilizatorul să economisească până la o săptămână întreagă dintr-un an.

"Am încredere că echipa din spatele Gluru, un mix rar de inovație și experiență dovedită în industria tehnologică internațională, va crea un segment nou de piață, complet revoluționar. Prin această platformă, Gluru va transforma modul in care interacționăm cu datele si beneficiem de ele", spune Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group. 

Fondurile atrase ca investiție vor fi utilizate pentru a accelera creșterea Gluru prin extinderea echipei, accelerarea dezvoltării de produs și a parteneriatelor cu alte platforme, precum și pentru a extinde infrastructura operațională a companiei, echipele de vânzări, marketing și comunicare. 

Pentru a testa Gluru Assitant sau pentru a vă înregistra ca dezvoltator, vizitați www.gluru.co.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward