Tinder anunță achiziția Tappy

13 ianuarie 2015

Tinder, una dintre cele mai cunoscute rețele de networking și dating, anunță prima achiziție oficială, a start-up-ului IAC, deținut de fondatorii Tappy, ca direcție strategică dedicate dezvoltării. Termenii negocierii nu au fost dezvăluiți public.

Tinder anunță achiziția Tappy

Tinder, una dintre cele mai cunoscute rețele de networking și dating, anunță prima achiziție oficială, a start-up-ului IAC, deținut de fondatorii Tappy, ca direcție strategică dedicate dezvoltării. Termenii negocierii nu au fost dezvăluiți public.

Tappy este un sistem mobil care folosește poze pentru a transmite mesaje. Toate mesajele dispar după 24 de ore și toate conversațiile purtate prin intermediul aplicației trebuie să înceapă cu o imagine. Din acest punct, utilizatorul poate folosi imaginea ca simbol pentru a denumi conversația, ce permite unul sau mai mulți participanți activi.

Căsuța de mesaje este foarte asemănătoare unui newsfeed, iar utilizatorul poate recunoaște asemănări ale aplicației cu funcționalități deja folosite de Snapchat sau Instagram. Este vorba despre promovarea unei comunicări prin imagini reprezentative pentru fiecare dintre utilizatori, precum și de rapiditatea trimiterii și primirii acestora.

Tinder vizează o strategie de extindere extrem de rapidă și de bine consolidată. În acest moment, Tinder prezintă cifre de 21 de milioane de conexiuni acceptate între utilizatori pe zi.

Extrem de interesant este faptul că Tinder nu a permis niciodată posibilitatea ca utilizatorii care doresc să se cunoască să poată să își trimită fotografii printr-un chat privat, iar achiziționarea Tappy poate fi o soluție validă a acestei direcții. “Suntem cei mai buni în ceea ce privește modalitatea de a conecta facil oamenii, dar ce se întâmplă într-o etapă viitoare? Este momentul să ne dezvoltăm perspectivele”, Sean Rad, Co-Founder & CEO Tinder.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Efectele eșecului au fost direct resimțite de agenții de vânzări, precum și la nivelul fluxului general dedicat, inclusiv în pierderile companiei (resurse de timp, costuri de achiziție, implementare, training angajați etc.).Aceasta nu a fost singura problemă de acest fel a companiei AVON, cu 2 ani în urmă, subsiduara din Brazilia a gigantului având parte de un eșe...

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Aplicația infectată Psiphon, folosită pentru accesarea unor pagini de internet cenzurate sau blocate, era distribuită prin magazine neoficiale și conține aceeași mostră de amenințare informatică identificată în vara lui 2018, când era încorporată într-o aplicație cu conținut destinat adulților. Dincolo de Triout, aplicația compromisă mai include și trei co...

Citește tot arrow_forward