Tinder anunță achiziția Tappy

13 ianuarie 2015

Tinder, una dintre cele mai cunoscute rețele de networking și dating, anunță prima achiziție oficială, a start-up-ului IAC, deținut de fondatorii Tappy, ca direcție strategică dedicate dezvoltării. Termenii negocierii nu au fost dezvăluiți public.

Tinder anunță achiziția Tappy

Tinder, una dintre cele mai cunoscute rețele de networking și dating, anunță prima achiziție oficială, a start-up-ului IAC, deținut de fondatorii Tappy, ca direcție strategică dedicate dezvoltării. Termenii negocierii nu au fost dezvăluiți public.

Tappy este un sistem mobil care folosește poze pentru a transmite mesaje. Toate mesajele dispar după 24 de ore și toate conversațiile purtate prin intermediul aplicației trebuie să înceapă cu o imagine. Din acest punct, utilizatorul poate folosi imaginea ca simbol pentru a denumi conversația, ce permite unul sau mai mulți participanți activi.

Căsuța de mesaje este foarte asemănătoare unui newsfeed, iar utilizatorul poate recunoaște asemănări ale aplicației cu funcționalități deja folosite de Snapchat sau Instagram. Este vorba despre promovarea unei comunicări prin imagini reprezentative pentru fiecare dintre utilizatori, precum și de rapiditatea trimiterii și primirii acestora.

Tinder vizează o strategie de extindere extrem de rapidă și de bine consolidată. În acest moment, Tinder prezintă cifre de 21 de milioane de conexiuni acceptate între utilizatori pe zi.

Extrem de interesant este faptul că Tinder nu a permis niciodată posibilitatea ca utilizatorii care doresc să se cunoască să poată să își trimită fotografii printr-un chat privat, iar achiziționarea Tappy poate fi o soluție validă a acestei direcții. “Suntem cei mai buni în ceea ce privește modalitatea de a conecta facil oamenii, dar ce se întâmplă într-o etapă viitoare? Este momentul să ne dezvoltăm perspectivele”, Sean Rad, Co-Founder & CEO Tinder.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește tot arrow_forward

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward